Ünlülerin en güzel ruj seçimleri!

Kadınların favori makyaj malzemesi rujları ve Hollywood yıldızlarının tercihlerini inceledik! Bakalım Blake Lively, Selena Gomez, Gigi Hadid, Alicia Vikander gibi yıldızlar önemli davetlere katılırken hangi rujları tercih etmiş....

Margot Robbie Bir anda Hollywood’un en güzel kadınları arasında yer almayı başaran Robbie,kırmızının iddialı bir tonunu tercih ediyor. Mercan rengi rujuyla sade bir makyaj tercih eden güzel oyuncunun ruj tercihi ise Hourglass Opaque Rouge Liquid Lipstick in Raven.
8 1
Blake Lively Karşımıza her çıktığında peri kızı gibi görünmeyi başaran Blake Lively, uçuk pembe dudaklarıyla makyajını tamamlıyor. Lively’nin prenses pembesi dudakları nude rujlardan sıkılanlar için ideal bir tercih olabilir. Blake Lively’nin ruj seçimi ise L’Oreal Paris Colour Riche Lipcoulor in Everbloom.
8 2
Rosie Huntington-Whiteley Moda dünyasının narin prenseslerinden biri daha karşımızda. Makyaj konusunda asla abartıya kaçmayan Rosie Huntington Whiteley, Cannes Film Festivali için giydiği kırmızı elbisesini kırmızı rujla tamamlıyor. Canlı bir koyu kırmızı ton tercih eden Whiteley’in bu seçimi ten rengiyle de sn derece uyumlu. Whiteley, Marks&Spencer için tasarladığı Rosie For Autograph makyaj serisinden Lipstick in Super Model Kiss adlı ürünü tercih ediyor.
8 3
Selena Gomez Kılıktan kılığa girmeyi başaran Selena Gomez, nude tonlu rujları tercih eden ünlülerin başında geliyor. Pembe alt tonlara sahip nude rujuyla dumanlı göz makyajını birlikte kullanan Gomez, bağımlılık yaratan bir ürünü ruj olarak kullanmış. Burt’s Bees Lipstick in Tulip Tide ürünü, katıldığı bu özel gecede Selena Gomez’in ruj tercihi oluyor.
8 4