Ünlü makyaj artisti Pat McGrath'ın ürün tavsiyeleri!

Dünyanın en iyi makyaj artisti Pat McGrath, Max Factor'ün en sevdiği ürünlerinden oluşan sınırlı sayıda bir makyaj serisi çıkardı. İşte Pat McGrath'ın tavsiye ettiği süper makyaj ürünleri...

İngiltere doğumlu Pat McGrath, dünyanın en ünlü makyaj artisti. Yalnızca geçtiğimiz yıl tek başına 60 defile için makyaj stili yarattı ve 2015 yılının sonlarında Pat McGrath Labs adını verdiği sınırlı sayıda üretilen bir makyaj serisi satışa sundu. Trend yaratan ve sınırları zorlayan Pat McGrath, kariyeri boyunca sayısız başarıya imza attı. 2009 yılından beri Max Factor’ün tasarım direktörü olan McGrath, sınırlı sayıda satışa sunulacak ürünlerden oluşan bir makyaj serisi hazırladı. İşte Pat McGrath’ın tavsiyesi muhteşem ürünler!
5 1
Max Factor - Maroon Dust Ruj Pat McGrath Maroon Dust rujun dudaklara son derece doğal bir görünüm kazandırdığını belirtiyor. Ünlü makyaj artisti bu ürünü bol maskara, kuyruklu eyeliner ve güzelce aydınlatılmış bronz bir ciltle kullanmayı seviyor.
5 2
Max Factor Masterpiece Maskara Konu maskara olunca sanki her zaman hacim ve uzunluk ya da dolgunluk ve biçim arasında bir seçim yapmamız bekleniyor. Pat McGrath, Masterpiece maskaranın micro fırçaları sayesinde kirpiklere hacim kazandırdığını ve yapışmayı önlediğini belirtiyor. Üstelik bu maskara ısıya, suya dayanıklı ve asla etrafa bulaşmıyor.
5 3
Max Factor Simply Nude Ruj Simply Nude ruj dudağa doğal bir pembelik veren harika bir ruj. Dudağın doğal tonunu vurgularken, hafif bir parıltı ekleyen Simply Nude birçok makyaj uygulamasına da uyum sağlıyor. Dumanlı göz makyajıyla Simply Nude ruju kombinleyerek sofistike bir görünüme kavuşabilirsiniz.
5 4