Uzun çizmeler nasıl giyilir?

Sonbahar/Kış sezonunun yıldızı, diz üstü çizme modelleri...


Bu sezonun en trend parçalarından diz üstü çizmeler, yalnızca filmlerde gördüğümüz kadınların bacaklarında değil, bizimkilerde de harika duruyor. Önemli olan kendi bedenimize uygun boyu ve modeli bulabilmek.

Doğru proporsiyon ve uzunlukta bir çift diz üstü çizme sizi Wonder Woman’a ya da Kedi Kadın’a dönüştürmese de, attığınız her adımda kendinizi en az süper kahramanlar kadar güçlü ve seksi hissedeceksiniz.

Üstelik diz üstü çizmeler artık sadece kısa kadife gece elbiselerine mahkum olmaktan çıktı. Günlük stilin bir parçası olmaya başlayan uzun çizmeleri, ofis ortamında bile rahatlıkla taşıyabileceğimizi düşünüyoruz.
11 1

Daha ağır başlı ama yine de asi bir havaya sahip çizmeler, lüks camel rengiyle her zamanki siyah çizmelerinizden sizi kurtaracak.

Diz üstü binici çizmeleri buklet, tüvit eteklerle ve blazer ceketlerle kombinleyebilirsiniz.

Hafta sonu içinse skinny jeanler ve bol kazaklarla harika olacak.
11 2

Dar siyah bir diz üstü çizmeden bahsettiğinizde akla ilk gelen imaj Julia Roberts’ın 'Özel Bir Kadın' filmindeki mini etekli hali olsa da, siyah diz üstü çizmeleri şık ve zarif bir şekilde kombinlemenin de yolu var.

Lüks deri ve bol dökümlü ya da alçak topuklu bir model seçin. Çizmeleriniz kalem eteklerle ve kumaş elbiselerle mükemmel bir ofis kombini oluşturabilirsiniz.

Hafta sonları deri taytlar veya mini etekler bu çizmelere en iyi şekilde eşlik edecektir.
11 3

Parlak deri dize kadar uzanan deri çizmeler şık ve rafine bir tarz yaratıyor. Bu çizmelerde dikkat etmeniz gereken nokta, boyunun tam dizinize gelmesidir. Biz, düz veya dolgu topuklu olan modellerini öneririz.

Bu çizmeler tüvit, yün ve kaşmirle birleştiğinde göz alıcı bir şıklık yaratıyor.
11 4