Ünlüler nasıl zayıf kalıyor Victoria Beckham'ın zayıflık sırrı inanılmaz!

Ünlüler nasıl zayıflıyor? Ünlülerin özel diyet ve egzersiz sırları neler? Victoria Beckham'dan Kim Kardashian'a ünlülerin fit kalma sırları...

VICTORIA BECKHAM Sabah aç karnına iki yemek kaşığı elma sirkesi içtiğini söyleyen Victoria Beckham’ın, akşamları da kahve çekirdeği çiğnediği ortaya çıktı. Modacıya yakın bir kaynak, “Davetlerde kahve çekirdeği çiğniyor. Böylece sabahları daha rahat uyanıyor” açıklamasını yaptı.
11 1
EMILY RATAJKOWSKI Emily Ratajkowski’nin kusursuz vücudunu kıskanmamak elde değil. Seksi model metabolizması konusunda şanlı olduğunu itiraf ederken yine de öldürücü karın kasları için çok çalışıyor. Emily, kahvaltı konusunda kendine özgürlük veriyor. Her sabah Los Angeles’taki Blacktop Coffee’de kouign-amann adında hamurişi yiyen model yanında siyah sert kahve seviyor. Öğle yemeğini genelde salata ve sandwich’le geçiren Emily Ratajkowski, setteyken özellikle nasıl beslendiğine çok dikkat ediyor.
11 2
Kötü alışkanlıklarına gelecek olursak, Emily’nin canı arada sırada cupcake çekiyor. Emily’in perhiz alışkanlıklarıyla ilgili en büyük avantajı ete bayılıyor olması. Tam bir etobur olduğunu itiraf eden güzel model enerjisini etten aldığını belirtiyor.
11 3
Emily de bizim gibi spor yapmaya zaman bulmakta zorlanıyor. Boş günlerinde spor yapmaya özen gösteren model, yoga ya da dağa tırmanış yönünden kullanıyor. Fitness rutininde iyi bir uyku ve bolca su tüketimi çok önemli! Ama en önemli kuralı, arada tatlı küçük kaçamaklar yaparak ve molalar vererek kendine çok fazla yüklenmeden hareket eden Emily Ratajkowski fitness konusunda oldukça cool ve rahat bir tavır takınıyor.
11 4