Yağ yakan ve ödem atan 3 günlük detoks programı!

Bütünsel Beslenme Danışmanı Bersu Ekinci’den Elmaelma.com okuyucularına özel 3 günlük ödem atmaya yardımcı, detoks etkili yağ yakıcı beslenme menüsü!

Bütünsel Beslenme Danışmanı Bersu Ekinci, Elmaelma.com okuyucularına özel 3 günlük ödem atmaya yardımcı, detoks etkili yağ yakıcı beslenme menüsü veriyor! Bu detoks etkili, yağ yakıcı beslenme programını uygularken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Öncelikle öğün atlamak yapacağınız son şey olmalı, ara öğünler dahil her şey yenecek!
5 1
Gün içerisinde 2 - 2,5 litre su içmeye özen gösterin. Detoks programı boyunca günde 1 küçük fincan yeşil çay veya rezene çayı içebilirsiniz. Bu beslenme programını uygularken egzersiz yapmayı ihmal etmiyoruz. Günde 45 dakikalık yürüyüşler ya da 45 dakikalık hatha yoga antremanı yapılması Bersu Ekinci’nin tavsiyesi. Bu beslenme listesi 3 günlük bir detoks programıdır bu nedenle uzun süre uygulanmasını tavsiye etmiyoruz.. Eğer sağlık sorunlarınız varsa, doktorunuza danışmadan bu beslenme programını uygulamayın!
5 2
1. Gün Sabah: Bir orta boy mango Ara: 8 Badem & sade Türk kahvesi Ögle: Bir orta boy mango Ara: 8 badem Ara: 8 badem Akşam: Bir orta boy mango
5 3
2. Gün Sabah: 1 yumurta & 1 dilim ananas Ara: 10 badem & sade Türk kahvesi Öğle: 200 gr. ızgara tavuk (garnitür yok!) Akşam: 200 gram ızgara bonfile (garnitür yok)
5 4