Yağlı ciltler için 4 doğal çözüm

Yağlı ciltler bakım rutinlerine bu doğal maskeri de eklemeli!



Yağlı cilt en çok bakım gerektiren cilt tipidir. Fakat kolayca bulabileceğiniz ve uygulayabileceğiniz bu malzemelerle can sıkan yağlı görüntü kısa sürede yok olacak!

ELMAELMA onaylı bu doğal maskeleri uygulamaya hazır mısınız?
6 1

Güzelliğinizi ada çayına teslim edin!


Sağlık deposu ada çayını bu kez de cildimiz için kullanmaya ne dersiniz? Orta büyüklükteki bir fincana ılık suy koyun. İçine iki çay kaşığı adaçayı ilave edin ve 10 dakika demlenmesini bekleyin. Daha sonra bir pamuk yardımıyla bu muhteşem karışımı yüzünüze sürün. İstediğinz sonucu almak için bunu bir hafta boyunca her gün yüzünüze uygulayın.
6 2

Mangoya yer açın!


Endonezyalı kadınların cildinin nasıl pürüzsüz ve parlak olduğunu hiç merak ettiniz mi? Endonezyalı kadınlar ipeksi cilde sahip olmak için mango kullanıyorlar.


Orta büyüklükte bir mango alın ve ikiye ayırın. Yüzünüzde dairesel hareketler çizerek mangoyu sürün. Yüzünüzü bu şeklilde yaklaşık 10 dakika bekletin ve ılık su ile durulayın.
6 3

Mandalina ve aloe vera yağı


Orta büyüklükte, sulu bir mandalinalı alın ve iyice suyunu çıkarın. İçine 3 çay kaşığı cilde ferahlık veren aloe vera yağından koyup iyice karıştırın. 15 dakikanın ardından yüzünüzü ılık su ile durulayın. İstediğiniz sonucu almak için bu uygulamayı bir hafta boyunca yapın.
6 4