Yeni makyaj trendi Face Gloss ile tanışın!

Cilde canlı ve ışıldayan bir görünüm kazandıran Face Gloss trendi makyaj artistlerinin yeni gözdesi! İşte Face Gloss hakkında her şey...

Kardashian kontüründe daha yeni ustalaşmıştık ki şimdi yeni bir makyaj trendiyle karşı karşıyayız. Ten makyajında nemli, canlı ve parıltılı görünümler zirveye oynuyor. Yıllarca makyaj artistleri moda şovlarında ve fotoğraf çekimlerinde yüz hatlarını vurgulamak için highlighter kullandı. Makyaj uzmanlarının highlighter tercihi, daha hafif bir aydınlatıcı türü olan luminizer ürünlere ulaşamamaları değil.
7 1
Yüz hatlarının belirgin noktalarına highlighter uygulandığında cilt gerçekten çok daha nemli ve ışıltılı bir görünüme sahip oluyordu. Ancak şu sıralar ortaya çıkan bir ürün tüm bu makyaj uygulamalarını tarihe gömmeye hazırlanıyor. Artık cildimizde elde etmek istediğimiz canlı ve parlak görünümü bir sim küpüne düşmüş gibi görünmeden elde etmemizi sağlayan ‘Face Balm’lar bizi bekliyor. İçerisinde parıltı ve pigment olmayan bu ürün, günlük hayatta çok rahat kullanılıyor.
7 2
Yakın bir tarihte Skin Fetish 003 adlı makyaj koleksiyonunu piyasaya süren ünlü makyaj artisti Pat McGrath’ın sırrı sonunda açığa çıktı. Skin Fetish 003 serisinde bulunan çift taraflı aydınlatıcı stickin bir kısmı inci parlaklığındayken diğer ucunda renksiz bir balm bulunuyor. Böylece makyaj yaparken istediğiniz ölçüde ışıltı kullanabiliyorsunuz.
7 3
Cilt üzerinde yapış yapış bir his yaratmayan formülüyle face balmlar makyaj rutinine yeni bir soluk getiriyor! Ünlü modeller Bella Hadid, Lily Aldridge, Emily Ratajkowski ve Irina Shayk face gloss trendini ilk deneyen isimler oldu.
7 4