Yeni saç modası trendleri!

Sürekli değişime uğrayan moda ve makyaj trendleri, her sene olduğu gibi bu sene de yeni saç modellerini beraberinde getirdi!

2016 saç modelleri ile kıyaslandığında daha cesur ve dinamik bir hava sergileyen yeni saç trendlerinde; birbirinden farklı stillere ilham veren saç kesim modelleri sizleri bekliyor. 2017 yılında, saçınızda ister size uygun bir model için kesim yaptırın; isterseniz de kesim yapmadan 2017 trendlerini günlük yaşantınızda uygulayın. Özgürlük, saçlarınıza bu senenin en yeni trendleri ile gelecek. O halde 2017 yılının esnek ve bir o kadar da orijinal en yeni saç modellerini birlikte incelemeye başlayalım.
10 1
Islak Görünümlü Saçlar Yağmura yakalanmış saç efekti veren bu model 2017 yılına damga vuracak gibi görünüyor. Hafif maskulen bir hava yaratan bu saç modelleri ; doğal duruşunun yanı sıra ortamlarda da fazlasıyla cesur bir hava yaratıyor. Yapımı oldukça basit olan bu model için tek ihtiyacınız ise; ıslak görünüm etkisi yaratan bir jöle. Saç yağı kullanmanız da ıslak görünümü sürekli korumak için size oldukça yarar sağlayacak. Arkaya taranmış veya yandan ayrılmış biçimlerde uygulayabileceğiniz bu modeli, uzun ya da kısa her tür saç kesiminde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.
10 2
Uzun Saçın Zerafeti Düz, dalgalı ya da bukleli olarak karşımıza çıkan bu ultra uzun saçlar; sezonun en heyecan verici trendi olarak göze çarpıyor. Ancak bu tarz saç modelini uygulayabilmek için, saçınızın sağlıklı bir şekilde uzamasına özellikle dikkat etmelisiniz. Saçınız yeterince uzun ise de, düzenli saç bakım uygulamaları yaparak saçınızın sağlıklı yapısını koruyabilirsiniz.
10 3
Saçlarda 80’li Yıllara Dönüş Hacimli saçların yukarı doğru taranmasıyla şekillendirilen 80’li yılların kabarık saç modası, özellikle 2017 yaz trendi olarak karşımıza çıkıyor. At kuyruğu toplanan saçların üstten kabartılması ya da dalgalı buklelere hacim uygulanması ile oluşturulan bu saç modeli, çevrenizde tam anlamıyla bir retro esintisi yaratmanızı sağlayacak. Ancak ince telli saçlarda, saça krepe yapılarak şekillendirilen bu kabarık modelin sürekli kullanımı, saçlarınızı yıpratmanıza neden olacaktır. Bu sebeple özellikle saç yapınızın zarar görmemesi için düzenli olarak, saçınıza yoğun bakım uygulamaları yapmanızı tavsiye ederiz.
10 4