Yüz hatlarına uygun kısa saç modelleri

Bakımı zor olan uzun saçlarla uğraşacak vakti olmayan kadınlar için trend kısa saç modellerini inceliyoruz. Hem de ünlülerden!


Kısa saçlı ünlü kadınlara özenen uzun saçlı kadınlara gelsin bu haberimiz. Kimi kadın daha feminen durmak için uzatır saçını, kimiyse birşeyleri saklamak için. Bazısı kendini daha çok yakıştırdığı için uzun saçları sever, diğerleriyse başka saç modellerini kullanmaya cesareti olmadığı için.

En trend kısa saç modellerini incelediğimiz haberde en seksi ünlü kadınlar var. Onlar kısa saçların her yüz şekline gidebileceğini de kanıtlıyor. Eminiz bu haberden sonra fikriniz değişecek. Sizce hangi model size daha yakın?
8 1

Git gide güzelleşen Watson'un kemikli yüzüne kısa saçlar. Kısa ve uçları inceltilmiş saçlar Watson'a en iyi giden saç modeli.

Saçlarınız dalgalıysa siz de kısa kestirebilirsiniz fakat kestirmeden önce nemli ya da kuruykenki kabarıklığını göz önünde bulundurmanız önemli.
8 2

Williams'a dalgalı uzun sarı saçları çok yakışıyordu. Williams kısacık saçlarla da harika görünüyor. Hatta daha seksi ve daha kadınsı!

Yüz hatlarını ve bakışlarını ortaya çıkaran bu model, saçlarını yapmaya vakit ayıramayan kadınlar için ideal.
8 3

Yuvarlak yüz hatlarına ve küçük uzuvlara sahip olanlar kısa saç modellerini kullanmaktan çekinmesin. Bu saç modeli sizi daha genç gösterir ve dinamik bir hava verir. Üstelik sizi hiç uğraştırmaz!
8 4