Yüz şekline göre kahkül kesimleri

.



Şimdi kahkül kestirmenin tam zamanı!

Yaz mevsiminin bunaltıcı nemi saçlarınıza bulaşmadan, kış mevsiminin de can sıkıcı yağışları bitmişken yüz tipinize uygun bir kahkül kesimiyle tazelenebilirsiniz.

Bir saç kesimiyle ne kadar değişebileceğinizin farkındasınız, değil mi?
8 1

Jennifer Hudson - Yuvarlak Yüz

Yuvarlak yüzü daha oval göstermenin en feminen yolu kahküldür.

Bu kesim biraz daha iddialı olduğundan her ayrıntısına dikkat etmek gerekiyor. Daha kemikli bir görünüm elde etmek için tutam tutam kahküller yuvarlak yüzler için uygun değildir. Küt ve kaş üstünde bir kesim tercih etmelisiniz.

Sofistike bir görünüm için Hudson gibi yay şeklinde bir kahkül tercih edebilirsiniz. Kahkülünüzü şekillendirmek için ayıracak çok zamanınız yoksa şakaklalarınızı kapatan saçları uzun bırakın.
8 2

Reese Witherspoon - Kalp Yüz

Asimetrik bir yüz tipi olan kalp, kahkülle daha orantılı hale gelebilir.

Geniş alın ve uzun çeneyi dengelemek için bol katlı bir kesime ihtiyacımız var. Kahkül alın hizasından uzun ve yana alınmış olmalı.

Kahkülünüzün uçlarını inceltin ve kat verin. Göz hizasında kesilmiş ince kahkülüistediğiniz gibi ayırabilirsiniz.
8 3

Lea Michele - Oval Yüz

Her kahkül tipinin yakışacağı oval yüzler için en seksi kahkül modeli kesinlikle bu!

İdeal kahkül kaş ve kirpiklerin arasında olmalı. Bu size kahkülünüzü düz ya da yana ayrılmış şekilde kullanabilme imkanı da sağlar. Şakaklara yakın kısımları uzun bırakmayı ihmal etmeyin.

Küt bir kahkül yüzünüzün en güzel özelliklerini vurgulayabilmenizi sağlar. Toplanmış ve kaba bir kahkül görüntüsünden kaçınmak için kahkülünüzü şekillendirirken küçük fırça kullanın.
8 4