Zayıflamak için 7 yıl boyunca sadece et, yumurta ve peynirle beslendi!

131 kiloya kadar çıkan kadın, 7 yıl boyunca sıradışı bir beslenme programı uyguladı. İşte sonucu…

Amerika'da yaşayan Kelly Williams Hogan, kendini bildi bileli fazla kilolarının olduğunu söylüyor. Kelly, aslında annesinin her zaman fit bir kadın olduğunu ancak kendisini beslerken dikkatli davranmadığını, bu yüzden yanlış beslenme alışkanlıkları edindiğini ifade ediyor. Özellikle ortaokul yıllarından itibaren kendini hep "şişman" olarak gördüğünü belirten Hogan, zaman içinde bu durumdan kurtulacağını düşünse de bu pek mümkün olmamış.
20 1
Üniversiteye başladıktan sonra çeşitli diyet programları uygulasa da fazla kilolarından kurtulamamış. Aksine Kelly, üniversiteye başladıktan sonra da 25 kilo daha aldığını söylüyor. Bu durum çok canını sıkmaya başlayınca kimi zaman sadece turşu yiyerek kimi zaman bütün katı yiyeceklerden uzak durup sadece sıvılarla beslenmek gibi tuhaf diyetleri denemiş.
20 2
Ancak tüm diyet programları başarısızlıkla sonuçlanınca bu kez de egzersiz programları uygulamayı, kalori hesabı yapmayı da denedi. Kelly, bu yıpratıcı süreçler boyunca ya kilo veremedi ya da verdiklerini kısa sürede fazlasıyla geri aldı. 120 kiloyken evlendiğinde, eşinin onu her haliyle sevdiğini düşünen Kelly, yine de kilo vermesi gerektiğini düşündüğünü ifade ediyor.
20 3
131 kiloya çıktığındaysa bir gün dizlerinde şişkinlik olduğunu fark eden Kelly, hayatını değiştirmeye karar verdi ve doktorun yolunu tuttu. Doktoru Kelly, karbonhidrat tüketmeyi bırakması gerektiğini ve ancak kilo vererek sağlığına yeniden kavuşabileceğini söyledi. Doktorunun verdiği sıfır karbonhidratlı, bol proteinli diyet programını uygulayan Kelly Hogan, bir yıl sonra kontrole gittiğinde doktorunun karşısına tam 40 kilo vermiş halde çıktı.
20 4