Fransız kadınların ilham alınacak 10 stili!

Lou Doillon, Brigitte Bardot, Clémence poésie ve daha birçok Fransız kadın tüm dünyayı stilleriyle büyülemeyi başardı. İşte şık Fransız kadınlarından ilham alınacak 10 stil!


Gerçeklerle yüzleşmenin zamanı geldi! Daha iyi besleniyor, daha iyi şeyler içiyor ve kesinlikle herkesten daha iyi giyiniyorlar!

Kendinizi internette Lou Doillon ya da aktris Clémence Poésy'nin resimlerine bakarken mi buluyorsunuz? Bu yalnızca size has bir alışkanlık değil! Fransız kadınları boş yere giyim stilleriyle ünlü değil!

İşte her zaman şık ve zarif olmayı başaran Fransız kadınlardan ilham alabileceğiniz 10 stil önerisi!
12 1

Moda ve kıyafet trendleri hızla değişiyor. Peki siz buna kayıtsız kalabiliyor musunuz?

Modadaki son gelişmelere "Hayır" demeyi öğrenmeli ve kendinizle bağdaşan bir stil oluşturmalısınız.

Fransız moda tutkunları kendileriyle bütünleşen bir stil yaratıp sürekli ona bağlı kalıyor.

Son olarak Julia Roitfeld kendisiyle röportaj yapan Vogue dergisine şunları söyledi: "Lütfen bana sezon trendlerini sorma. Ben yalnızca içinde kendimi güzel hissettiğim ve beni hoş gösteren kıyafetler almayı seviyorum fakat hiçbir zaman son çıkan trendleri takip etmeye çalışmadım."
12 2

Ünlü moda editörü Carine Roitfeld, kırmızı haliya şık gece elbisesi ve dağınık saçlarıyla adım attığında herkesi kendine hayran bırakmıştı.

Fransız kadınları temiz ama dağınık saçlarıyla meşhurdur. Yatak saçı denilen seksi karışık görünüm Fransız kadınlarının akla ilk gelen stil özelliklerinden biri.

Saçlarınızı yıkadıktan sonra deniz suyu spreyi veya kuru şampuan uyguladığınızda saçlarınızda bu görüntüye kolayca kavuşabilirsiniz.
12 3

Breton çizgileri Fransız kadınlarının çabasız şıklığının en büyük sırrı!

Özellikle bahar ve yaz aylarında şık ve flörtöz bir stil yakalamak istiyorsanız tercihiniz mutlaka Breton Çizgilerinden yana olmalı.

Çizgili bluzlarınızı mini etekler, şortlar , jeanler ve aklınıza gelebilecek daha birçok parçayla kombinleyebilirsiniz.
12 4