Fransız kadınlarından diyet ipuçları

Kilo vermek istiyorsanız bu konuda en başarılı olan Fransızların diyet ipuçlarına göz atın. Bakın onlar formlarını nasıl koruyor...


Moda dergilerindeki göz alıcı Fransız modellere gıpta ettiğimiz bir gerçek. Onlar için de formda kalmak kolay değil. Fransız modellerin çok düşük kalorili diyetler yaparak sürekli spora kendilerini verdiğini biliyoruz.

Tam modeller gibi olmasa da birkaç pratik Fransız diyet ipucuyla kilo vermek de mümkün. Kilonuzu yönetmek için bu basit ipuçlarına göz atın.
9 1

Fransız diyetleri doğal gıdaları vurguluyor. İşlenmiş çerezler, cips , kraker, ya da diğer kalorili, sağlıksız gıdalar hiç Fransızlara göre değil.

Bu tür besinler işlenmiş olduğundan hiç bir besin değeri yoktur, sadece vücudumuza yüksek kalori alımı sağlar. Onlar canı her hamburger ve patates istediğinde bir fast food restoranında soluğu almıyor.

Yeme alışkanlığınızı Fransızlara göre uyarlamak istiyorsanız, koruyucu ve kimyasal maddelerle işlenmiş gıdlardan uzak durup doğal gıdalara yönelmelisiniz.
9 2

Fransızlar diyetlerinde sebze ve meyveyi de eksik etmiyor. Bir Fransız kadını kolayca sabah kahvaltısını meyve salatası diğer öğünlerini de sebze yiyerek geçirebilir.

Meyve ve sebze gezegendeki en besleyici gıdalar olmasının yanı sıra lezzet ve vitamin deposudur. Diğer gıdalara göre oldukça düşük kalorili olan bu besinler Fransızlar'ın vazgeçilmezi.
9 3

Fransız kadınlar kilolarını iyi yönetebilmek için bol miktarda su içiyor. Su tüketmenin kilo vermeye yardımcı olmasının yanı sıra başka faydaları da var. Parlak bir cilt, sindirim kolaylığı ve organları temizleme özelliği bunlardan birkaçı…

Sık sık su içmeye özen gösterin! Günde en az 8 bardak su içmek size oldukça faydalı olacaktır.
9 4