Fransız manikürünün cezbedici çeşitleri!

Şık ve zarif tırnaklar hepimizin en sevdiği şey! Kadınların en sık tercih ettiği manikür çeşidi Fransız manikürünün birbirinden çekici çeşitlerini sizler için derledik!


Fransız manikürünü seviyorsanız, bu hoş manikür çeşitlerinden hoşlanacağınıza eminiz!

Fransız manikürünün tertemiz görüntüsünde prenseslere yaraşır bir zarafet var! Klasik ve zamansız bir stili olan Fransız manikürünün bile hafif bir değişikliğe ihtiyacı olabilir.

Eğer tırnaklarınızda biraz değişiklik yaratmak ve klasik görünümden kurtulmak istiyorsanız sizin için harika fikirlerimiz var!

İşte muhteşem manikür önerileri!
8 1

Fransız manikürünün en popüler çeşitlerinden biri ise, ters manikür. İlk aşamada doğal tonları tercih edin. Uçuk pembeler ve ten rengi ojeler bunun için ideal. Tırnak diplerinize ise fon rengine uygun bir oje tonu seçin.

Eğer trınak diplerinize oval biçimde oje sürerken zorlanıyorsanız fransız manikürü için özel tasarlanan tırnak yapışkanlarından ya da nail art kalemlerinden yardım alabilirsiniz.
8 2

Fransız manikürünün en eğlenceli versiyonlarından biri tırnak uçlarına yapılan renkli uygulamalar.

Birbirine uyumlu renkleri eşleştirerek siz de bu muhteşem tırnaklara sahip olabilirsiniz! Nude renkleri canlı renklerle, parlak ojeleri de mat renklerle kombinleyebilirsiniz!
8 3

Tırnaklarınıza şeffaf ya da açık beyaz oje sürün. Kuruduktan sonra tırnak uçlarınıza istediğiniz rengin metalik tonlarından bir çizgi çekin.

Tırnaklarınızın biraz daha fazla parlamasını istiyorsanız üzerine parlatıcı cila uygulayabilirsiniz!
8 4