Gabrielle Morrisey'den yatak odası önerileri!

Seks ve ilişki uzmanı Gabrielle Morrissey'den yatak odasında kendinizi daha seksi, daha cesur hissetmenizi sağlayacak muhteşem öneriler..


Kendinizi çekici hissetmiyor musunuz? İlişki ve seks uzmanı Gabrielle Morrissey yatak odasında kendinize güvenmenizi sağlayacak 5 ipucunu sizinle paylaşıyor...

Hayatımızı bazı dönemlerinde kendimizi çekici ve güzel hissetmememiz doğal bir duygu. Kendinizi yorgun, yaşlanmış, güçsüz ya da çirkin hissedebilirsiniz. Ya da bir süredir partneriniz tarafından arzulanmadığınızı hissediyor olabilirsiniz.

Belki de kendinize güven duygunuz, derinlerde bir yerde saklanıyordur. Nedeni ne olursa olsun, herkesin aynı olumsuz duygulara kapıldığı dönemler mutlaka olur ve herkes seks hayatının daha iyi olmasını ve bu konuda kendine daha çok güvenebilmeyi ister.

İşte sizin için birkaç tavsiye...
7 1

Kendinizde en çok neyi beğeniyorsunuz? Bu beğeni fiziksel olmak zorunda değil. Kendinizde olduğu için mutlu olduğunuz herhangi bir özellik olabilir. Örneğin bir karakter özelliği bile olabilir.

En iyi özelliklerinizi öne çıkarın ve bunları her gün olumlu yönde değerlendirin. Kendimizle ilgili olumsuz düşüncelerimizin başkalarının söylediklerinden 10 kat daha etkili olduğunu hepimiz biliyoruz.

Pozitif düşünün ve kendinize güvenin!
7 2

Değişim her zaman güzeldir! Saçınızı yaptırmak gibi küçük bir değişiklik ya da işinizi değiştirmek, yeni bir hobi edinmek veya evinizi değiştirmek gibi büyük bir değişim kendinizi daha iyi hissettirebilir.

Kendinize güvenin ve enerjik olun. Hayatınıza olumu enerjilerin dahil olması kendiniz hakkında düşüncelerinizi değiştirir. Her zaman yeni bir açıdan kendinize yaklaşabilmeniz için önce farklı bir bakış açısına sahip olmalısınız.
7 3

Ne kadar çok hareket ederseniz o kadar çok endorfin hormonu salgılarsanız. Endorfin bize mutluluk ve yaşama sevinci veren bir maddedir. Bu nedenle kendimizi ırakıp bir koltukta dizi izlediğimiz zaman kendimizi spor yaptığımız saatlere nazaran daha aramsar hissederiz.

Egzersiz rutininize biraz tempo kazandırmak vücudunuzu da etkileyecek. Hepimiz biliyoruz ki kendimizi seksi hissedip hissetmememiz psikolojimizle alakalı olduğu kadar vücudumuzu sevmemizle de alakalı.

7 4