22 şubat 2013 Günün kadın haberleri

Cinsellik, güzellik,moda, diyet ve beslenme üzerine en çekici haberler Elmaelma'da!


Kusursuz bir cinsel birleşmeyi hayal eden çiftler sevişme sırasında, kendilerinden kaynaklanabilecek herhangi bir sebepten dolayı işlerin ters gitmesi endişesinin yanında, cinsel istek ve arzularını ifade ettiklerinde, duygularını gösterme biçimleri yanlış anlaşıldığında "sapık" veya "kötü kadın" gibi algılanmaktan korkuyorlar.

Bu nedenle isteklerini ve arzularını bastırıyorlar ve zamanla birbirlerinden soğuyorlar. Bu durum aldatmalara, kavgalara, aile içi şiddete ve boşanmalara yol açabiliyor. Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) cinsel terapistleri bastırılan ve ifade edilmeyen cinsel istek ve arzuların nelere yol açtığını ve bu durumun üstesinden gelebilmenin yollarını anlattı.

Konuyla ilgili çarpıcı detayları ve önerileri görmek için tıklayın!


8 1

Çalışanların besin tüketimine bakıldığında en çok kalori alımının öğlen ve öğleden sonra olduğu görülüyor. Sabah saatlerinde yemeğe ayrılacak vaktin sınırlı olması ve iştahsızlık daha az besin tüketimine neden olurken, öğlen en acıkılan ve kalori alımının en fazla olduğu öğün olarak karşımıza çıkıyor.

Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi Beslenme ve Diyet Uzmanı Oya Yüksek, öğle yemeklerinde dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.

Kilo almamak için öğle yemeğinde dikkat etmeniz gereken 15 noktayı görmek için tıklayın!



8 2

İngiltere, Amerika, Slovakya gibi ülkelerde yapılan araştırmalarda enginarın faydaları kanıtlandı. Özellikle kanser hücrelerini yok etmekte etkili olan enginar, karaciğere ve böbreğe de inanılmaz fayda sağlıyor. Kolesterol ve diyabete karşı kalkan oluşturan enginar bakın daha ne faydalar sağlıyor!

Enginarın 15 faydasını görmek için tıklayın!




8 3

Üstsüz olmak onlar için problem değil! Amerika'nın en ünlü magazin sitesi, Kate Upton'dan Rihanna'ya, üstsüz görmeye alışık olduğu kadınları bir araya getirmiş.

Dünyaca ünlü kadınların pozlarını görmek için tıklayın!


8 4