Haftanın yeni filmleri!


Yönetmen: Peter Jackson
Oyuncular: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage

Tolkien'in, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncül kitabı olarak da görülen Hobbit'ten, üçlemenin yönetmeni Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan iki filmlik Hobbit macerasının ilk bölümü olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk/The Hobbit: An Unexpected Journey ile bu sefer Bilbo Baggins'in gençliğine gidiyoruz.
6 1

Yönetmen: Metin Koç, Ulaş Zeybek
Oyuncular: Levent Sülün, Wilma Elles, Alp Korkmaz

Vlad Tepeş 'Kazıklı Voyvoda' namı diğer Drakula aynı zamanda Fatih Sultan Mehmet'in kan kardeşidir . Fatih'in emriyle öldürülen Drakula'nın kellesini kesen Koçoğlu Drakula'nın ısırığıyla ölür. Günümüze gelindiğinde efsane gerçek olur ve drakula ile Vampir avcısı Koçoğlu dirilir. Drakula celladı Koçoğlu'nun peşine düşeceğini bildiği için dikkat çekmeyecek halktan birinin bedenine girme kararı alır.
6 2

Yönetmen: Biray Dalkıran
Oyuncular: Hakan Yılmaz, Sera Tokdemir, Mehmet Özgür

Onur Ankara’ya bir işini çözmek için yola çıkarken, arkadaşı Hacamat Hüso ona, Ankara'da bir tanıdığı teslim edilmek üzere bir kutu şekerleme teslim eder.
6 3

Yönetmen: Sergio Castellitto
Oyuncular: Penélope Cruz, Emile Hirsch, Mira Furlan

Gemma ve Diego Saraybosna’da tanışmışlardır. Gemma'nın hayatı Diego’ya aşık olması ile beklenmedik şekilde değişmiştir. Fakat Diego, Bosna savaşı sırasında hayatını kaybeder, Gemma ise başka bir ülkeye savrulur. Savaş bittikten yıllar sonra Gemma oğulunu da yanına alarak Diego'nun öldüğü topraklara geri döner. Geçmişte yaşananları ve Diego'nun izlerini Saraybosna'da arar.
6 4