Genç bir kadının yatak odası pişmanlıkları!

20'li yaşlarında yatak odasında yaptığı yanlışlardan ders alan bir kadının seks tavsiyelerine kulak verin!


Bir magazin dergisine 'yatak odası' maceralarını paylaşan kadın neler anlattı?

"30 yaşına geldiğimde seksle ilgili her şeyi biliyordum. Birinin sırtına tırnaklarınızı geçirip bir kedi gibi tırmalamanın yalnızca filmlerde güzel olduğunu biliyorum.

Orgazm olmak için odaklanmam gerektiğini, sekste partnerime karşı açık ve alıcı olmam gerektiğini öğrendim. Sekste elimden geleni yaptım ve kendimi geliştirdim.

Fakat bunları anlamam uzun yıllarımı aldı. Eğer daha önceki yıllarda bunları fark etmiş olsaydım o seksi vücudumu daha akıllıca kullanırdım.
7 1

Öncelikle keşke daha seçici olsaydım diyorum. Yalnızca kendisi için seks yapacak olan birkaç kişiyle hiç birlikte olmamış olmayı dilerdim.

Şimdi kimlerin bir kadını gerçekten sevip ona değer verebileceğini , kimin kendisini düşündüğünü daha iyi biliyorum.

Peki bunu nasıl öğrendim? Kadınları seven erkekler sizi yemek masasında tanımaya çalışır ve sizin hakkında öğrendiği her şeyi yatak odasında uygulamaya çalışır.

Eğer bir erkek yalnızca belden aşşağınızla ilgileniyorsa, yatakta yalnızca kendisi için uğraşacaktır.
7 2

İşleri yavaştan almayı daha önce öğrenebilmeyi isterdim. Genllikle yavaş yavaş açılmak yerine hep aceleci davrandım.

Bir psikolog arkadaşım erkekler ön sevişme taklidi yaptıkları için kadınların da orgazm taklidi yaptığını söylemişti. Yakınlaşmaya başlar başlamaz inanılmaz bir tutku istemek yerine, o tutkuya yavaş yavaş çekilebilmek isterdim.

Hızlıca yapılan ayaküstü seksler de son derece tahrik edici olabilir fakat bu orgazm olmak yerine orgazma giden yolun yarısında kalacağınızı gösterir.
7 3

Fantezilerimi daha gençken kullanabilmeyi dilerdim. Bazen yatağın dışında bazen de içinde fantezileri paylaşmak cinsel davranışların en seksi olanı.

En beklenmedik ve ilginç düşüncelerinizi başka biriyle paylaşmak ve ortak fanteziler kurmak iki kişi arasında inanılmaz bir bağ oluşturuyor.

Gençliğimde fantezilerimden birini bile itiraf etmeye çok çekinirdim. Şimdi en çok korktuğunuz ve sizi ayıran şeylerin, sevgilinizle nasıl bir araya getirdiğini biliyorum.
7 4