Georgia May Jagger'dan makyaj ve bakım önerileri!

Podyumun en dikkat çeken modellerinden Georgia May Jagger'ın güzellikle ilgili bazı tavsiyeleri var...


Efsanevi Rock yıldızı Mick Jagger ve Süpermodel Jerry Hall'un kızı olmakla beraber, karakteristik yüz hatlarının da avantajıyla moda dünyasında sivrilmeyi başaran ünlü model Georgia May Jagger, podyumun en havalı kadınlarından biri..

Hal böyle olunca, ünlü modelin güzellik uygulamalarını bir araştıralım istedik. İşte Georgia'dan tavsiyeler...
7 1

Başucu ürünlerim var

"Kuru bir cildim olduğu için nemlendiriciler benim için önemli. Bu nedenle, nemlendiricimi yatağın başucunda tutarak her gece sürdüğümden emin olmak istiyorum. Bir de gülsuyu spreyim var. Yüze çok iyi geliyor. Başucu çekmecemde de lavanta yağı saklıyorum. Yastığıma damlattığımda güzel bir uyku çekmemi sağlıyor."

Gül suyu cilde tazelik verir ve canlandırır. Yaşlılığa karşı vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar. Kırışık oluşumunu geciktirdiği gibi, kuru ciltleri nemlendirmeye de yardımcı olur.
7 2

Bazı ürünler vazgeçilmez

"Doğrusu makyaj malzemelerine iyi para harcıyorum; özellikle de rujlara… Turuncu mat rujlar benim favorilerim. Sadece dudaklarım için kullandığım bir diş fırçam var. Dudaklarımı onunla fırçalayarak peeling yapıyorum. Esmer şeker de peeling yapmak için iyi bir yöntem."

Mat rujları uygulama aşamasına geçmeden önce yapmanız gereken şeyler var. Mat rujlar sürdükten sonra dudağınızı kurutabilir ve kırmızı ruj çatlak, kuru dudaklarda pek hoş bir görünüm yaratmaz. Bunu önlemek için dudaklarınızı bir gece önceden bakıma almalısınız. Dudak peelingiyle ölü hücrelerden arındırıp, yatmadan önce bakım kremi uygulayarak dudağınızı nemlendirin.
7 3

Tek kat mascara yeter

"Neredeyse her gun maskara sürüyorum. Kirpik kıvırıcı kullandıktan sonra kirpiklerime tek kat rimel geçiyorum. Fırçayı rimele batırdıktan sonra bir bezin üzerine hafifçe dokundurarak fazlalığı alıyorum. Gece makyajım için kirpiklerime hacim kazandırmak adına fırçayı kirpik diplerine yatay olarak yerleştirip gezdiriyorum."

Kirpik kıvırıcıyı rimel kullanmadan önce uygulamak önemli çünkü rimel sürdükten sonra bu işlemi yapmak, kirpiklerde boyanın kırılmasına ve kirpiklerin birbirine yapışmasına neden olabilir.
7 4