Gideceğiniz yere göre makyaj önerileri!

Ne zaman nasıl makyaj yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? İşte her duruma uygun makyaj yapma rehberi!


Her geçen sene ajandamız özel günler, davetler ve organizasyonlarla biraz daha doluyor.

Yakınların doğum günleri, sevgilinin ailesiyle tanışma, yılbaşı partileri ya da iş toplantısı gibi farklı durumlarda makyaj stilimizle ilgili ufak bir karışıklık yaşıyoruz.

Moda dünyasındaki trendleri takip etmeye ve görünümümüzü güncel ve modern çizgide tutmaya çalışırken her durum için farklı bir makyaj stili benimsememiz gerektiğini unuttuğumuz zamanlar oluyor.

Özel durumlarda makyaj stilinizin uygunsuz olmaması için sizlere rehberlik edecek küçük ipuçlarını derledik.

İşte özel durumlara uygun makyaj yapma rehberi!
9 1

Sade fakat ışıltılı bir makyaj görünümü ilk defa karşılaşacağınız insanların karşına çıkmak için ideal. Uçuk pembe dudaklar ve şeftali tonlarındaki allıkları, göz makyajınızda şampanya gibi natürel tonları tercih edebilirsiniz.

Tüm kadınlar sevgililerinin aileleriyle tanışma zamanı geldiğinde paniğe kapılır ve en iyi şekilde görünmek ister.

Sizi yeterince strese sokacak olan bu durumda bir de makyajınız hakkında endişelenmemeniz için doğal güzelliğinizi ön plana çıkaran sade bir makyaj tercih etmelisiniz.

9 2

Arkadaşlarınızla yemekli bir davette bir araya gelecekseniz dumanlı bir göz makyajıyla bakışlarınızı belirginleştirebilir ve görünümünüze seksapel katabilirsiniz.

Allığınızı hafifçe elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayın ve yemekli bir davet olacağı için kalıcı bir ruj seçin.

Rujunuzun rengini koyu tonlar yerine açık şeftali ve pembe tonlardan seçin. Böylece yemek yerken dudak makyajınız bozulsa bile korkunç bir manzarayla karşılaşmayacak ve makyajınızı tazelerken kolayca rujunuzu tazeleyebileceksiniz.
9 3

Özel bir günü ailenizle birlikte geçirecekseniz bir Hollywood yıldızı gibi süslenmenize gerek yok. Fakat tüm aile buluşmalarında olduğu gibi o gün de fotoğraf çekileceği için en iyi şekilde görünmek isteyeceksiniz.

Mercan rengi bir rujla dudaklarınızı ön plana çıkarırken, bol rimel ya da takma kirpiklerle gözlerinizi belirginleştirin. Yanaklarınıza da hafifçe allık uygulayabilirisniz.
9 4