Gingham desen trendi 2015 ilkbahar/yaz sezonuna damga vuracak!

Ekoseli, pötikareli ve damalı desenlerin tümü 2015 ilkbahar/yaz sezonuna damga vuruyor! İşte gingham deseni için stil önerileri...


70'li yılların dolgun kirpikleri ve makyajsız görünüm şimdiden benimsenen ilkbahar/yaz trendleri arasındaki yerini aldı. Şu sıralar tüm zamanlarda popülerliğini korumayı başaran damalı ve ekoseli desenlere, yani gingham baskılara yoğunlaşıyoruz.

Bir zamanlar İngiltere, Mnachester'daki göçmen kamplarında sıkça rastlanan bu düz dokuma, kare desenli kumaşlar uzun yıllardır modanın vazgeçilmezlerinden biri. Öyleki gingham deseni 2012-2013 sezonunda Manchester Unitedlı Kızıl Şeytanlar'ın formalarında bile kullanıldı.

Gingham deseni 2015 ilkbahar-yaz sezonuna damgasını vurucak trendlerin başında geliyor. Sizler için 2015 ilkbahar-yaz gingham trendlerini inceledik…
11 1

Açık renkli gingham desenlere yönelmek bu trendi kusursuz bir şekilde uygulamanızı sağlar.

Eğer eğlenceli ve flörtöz bir ahava yaratmak istiyorsanız açık renkli gingham desenlerini tercih edebilirsiniz. Yumuşak bir havayla çabasız ve hafif bir şıklığa kavuşacaksınız.

Açık yeşiller, uçuk pembeler , gök mavileri ve bebeksi tonlar gingham deseniyle birleştiğinde muzır ve seksi bir stil ortaya çıkıyor.
11 2

Gingham deseniyle ilgili kafanızın karıştığını biliyoruz. İçinizden "Gingham deseni küçük kareler mi? Yoksa iri kare desenleri mi?" diye sorabilirsiniz.

Açıkçası 2015 ilkbahar-yaz trendlerinde iki gingham çeşidi de yer alıyor. Hem büyük kareli desenler hem de küçük pötikareler tasarımları süsleyecek.

Hangisi sizin hoşunuza gidiyorsa onu seçmekte özgürsünüz. Gingham desenli mini etekler, pileli elbiseler, crop toplar ve takım parçalara yönelebilirsiniz.
11 3

Gingham desenini diğer desenlerle birlikte kullanmaya ne dersiniz? Gingham desenini diğer desenlerle kombinlediğinizde bir moda kurbanına dönüşmekten korkmayın. En iyi sonucu almak için baskıların tipine bakmadan zıt renkleri bir araya getirmeye dikkat edin.

Uçuşan kimono stili üstler ve hafif parçalar maksimum etkiyi yaratmak için ideal.

Retro saç modelleri, çıplak görünümlü doğal ten makyajı ve renk bloklu topuklular stilinizin tamamlayıcıları olacak.
11 4