Givenchy'den yeni jenerasyon makyaj ürünleri!

Givenchy Le Makeup, yeni jenerasyon makyaj ürünleri ile sadece Sephora'da! Altı nefes kesici palet, altı cesur tutum, altı büyüleyici ve özgün renk... Givenchy, PRISME QUATUOR ve PHENOMEN EYES makyaj uzmanlığını yeni bir boyuta çıkarıyor.

Givenchy'den yeni jenerasyon makyaj ürünleri!

“Bir sürü güzel dürtü… Kaçırılmaması gereken bir sürü an... Hayatın bu anlarını dolu dolu yaşayın ve size özel olanları alın. Hayal edin ve bırakın duygularınız sizi ele geçirsin.” Yeni Prisme Quatuor göz farları, Givenchy kadınının eski kalıplarından çıkmasını ve kendi cesaretinin farkına varmasını sağlayan,“anı yaşamak” felsefesinden ilham alıyor. 
Prisme Quatuor göz farının altı harmonisi ortamın havasını belirliyor. Her bir palet, yeni harmoniler yaratmanız, her biriyle oynamanız ve renkleri birbirine karıştırmaya cesaret etmeniz için tasarlandı.

RENKLERİN YENİDEN KEŞFİ
Prisme Quatuor  göz farlarının yeni jenerasyonunda, Givenchy, zengin pigmentler içeren ve tüy kadar hafif formülüyle harika bir denge kuruyor.

Prisme Quatuor, yumuşak ve ipeksi bir dokunuşa, tende süzülen bir yapıya sahiptir, ne kuruluk hissi ne de pudramsı bir görüntü bırakır. Her bir palet,  mat, sedefli, satenimsi ve ultra-parlak bir ton barındırıyor.

Bu şaşırtıcı kremsi yapıyı kullanmak daha kolay olamazdı… Fırça veya parmak ucunda kolayca uygulanabilir. Zarif bir etki yaratır. Makyaj sonucunu anında verir. En sadeden en cüretkara, en gündelikten en sofistike hale gelinceye kadar yoğunlaştırılabilir.

COUTURE AKSESUAR
Givenchy PRISME QUATUOR göz farlarının siyah rengi ve 4G logosu hala aynı, ama şimdi, büyütülmüş aynası sayesinde olabildiğince parlak Couture tasarımlı kılıfı kendini belli ediyor. Şık detayları paleti farklı kılıyor. Givenchy modasının sembolik parçasından esinlenilmiş couture bir mücevhere benziyor.

YEPYENİ BİR MASKARA DENEYİMİ

Phenomen Eyes Maskara, 2015’te yeniden yaratıldı. Yapışkan olmayan, kirpikleri tek tek ayıran ve mükemmel belirginlik veren yeni formülasyonuyla vazgeçemeyeceğiniz maskaranız olmaya aday! Hafif yapısıyla tüm gün gözlerinizde kalacak bir maskara... Mükemmel kıvrımlar, kirpiklerde limitsiz uzunluk ve belirgin simsiyah kirpikler için tasarlanan
Givenchy Phenomen Eyes,tek toplu özel fırçası ile kalıplarınızı yıkacak.

Phenomen Eyes Maskara: 89 TL
Prisme Quatuor Far Paleti: 145 TL

SADECE SEPHORA MAĞAZALARINDA!givenchy-prisme-quatuor.jpg

Yorumlar