Godiva’dan nazar boncuklu bayram koleksiyonu!

1926’dan günümüze çikolata ile lüksü buluşturan Godiva’nın, Ramazan Bayramı için özel tasarlanan, desenlerinde nazar boncuğunu merkeze alan kutuları mağaza raflarında yerini aldı.

Godiva’dan nazar boncuklu bayram koleksiyonu!

Ramazan Bayramı’nın geleneksel ikramı ve armağanı çikolata, Godiva mağazalarında özel sunumuyla da dikkat çekiyor. Godiva’nın eşsiz el yapımı pralin ve trüfleri, özel tasarlanan bayram kutuları içinde bir sanat eserine dönüşüyor. Godiva’nın 2014 Bayram Koleksiyonu, Ortadoğu kültüründeki zengin motiflerden esinlenerek tasarlandı. Bütününde nazar boncuğunu merkeze alan desenlerde turkuvaz ve altın renkleri hakim. Romantik minelerle taçlanan bu büyülü koleksiyon, eşsiz çikolataların lezzetiyle bayram hediyelerinizi unutulmaz kılacak.

Çikolatalı dondurma ve vazgeçilemeyen çikolataya batırılmış Godiva lezzetlerinden hurma, fıstık ve badem ezmeleri de bayramınızı tatlandıracak diğer Godiva lezzetleri arasında.

Godiva Bayram Koleksiyonu ve özel Godiva lezzetleri, bayramın her anını çikolata tadında yaşamanız, sevdikleriniz ve misafirlerinizle paylaşmanız için Godiva mağazalarında sizleri bekliyor.

Yorumlar