Göz altındaki çirkinliklerden kurtulun!

Göz altı morlukları ve şişlikleri en kolay nasıl geçer?



Yaşlanma belirtileri gözlerden başlar. Yorgun göz altları, ton farklılıkları ve şişmiş göz altı torbaları kendinizi olduğunuzdan daha yaşlı hissetmenize yol açar. Bu yüzden bakışlarınıza gençlik getireceğiz.

Şişlikler tuz, uykusuzluk gibi olumsuzluklardan etkilenebilir. Morluklar kan akışının rahat olmaması yüzünden oluşabilr. Ya da gözaltınızdaki kılcal damarlar kan sızdırıyor olabilir.

Şimdi bunlardan kurtulmanız için bazı maskeler ve tedavi yöntemleri önereceğiz. Genetik özelliklerden ve yaşa bağlı nem kaybından oluşan sorunlar için bir uzmana danışarak özel bakım kremleri ve estetik müdahaleyi deneyin.
10 1

Göz altı morlukları için


Papatya ya da lavanta çayı hazırladıktan sonra ılıması beklenir. İki pamuk çaya batırılıp, hafifçe sıkılır. Daha sonra göz kapaklarının üzerine konarak, birkaç dakika bekletilir.
10 2


Patates ya da salatalıkları halka şeklinde kesip, göz kapaklarınızın üzerine yerleştirin. 10-15 dakika kadar bu şekilde bekledikten sonra soğuk su ile yüzünüzü yıkayın.
10 3


Bir adet salatalığı rendeleyip, buz kalıplarının içine doldurun. Salatalıklar donduktan sonra gözlerinizin çevresinde beş dakika kadar yavaşça gezdirin.
10 4