Gri Bir Dünyaya Karşı Çıkan Proje!

Converse, gri bir dünyaya karşı duran “SNEAKERS CLASH” projelerini Avrupa, ve Afrika’nın 16 şehriyle aynı anda iSTANBUL’da gerçekleştirdi...

Gri Bir Dünyaya Karşı Çıkan Proje!

Chuck Taylor All Star serisinin cesur ve renkli ruhundan ilham alan “SNEAKERS CLASH” projeleri, Amsterdam’daki lansmanın ardından İstanbul’da gerçekleşti. Türkiye’nin önde gelen grafik, illüstrasyon ve graffiti sanatçıları Leo Lunatic, Burak Şentürk, Cins ve Tayfun Pakdemir ‘le birlikte yürütülen projeler büyük ses getirdi.

Converse All Star 2014 İlkbahar sneaker koleksiyonunun sezon açılışına denk gelecek şekilde belirlenen “SNEAKERS CLASH” projeleri,  “Clash Wall” ve “Photo Clash” olmak üzere iki ilgi çekici interaktif deneyimle hayata geçirildi.

İlk olarak Galata ki Lomografi’de gerçekleşen Photo Clash projesinde Burak Şentürk, Cins ve Tayfun Pakdemir, Twitter üzerinden gelen ve organizasyonda çekilen siyah beyaz fotoğrafları kendi tarzlarında yeniden yorumladılar. İllüstre edilen fotoğraflar,  katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü ve yine Converse’in Twitter sayfası üzerinden paylaşıldı. Leo Lunatic ise Galata’da gerçekleşen  Clash Wall projesinde ünlü panda figüründen yola çıkarak duvarı adeta sanat eserine çevirdi. Converse severlerin sosyal medyadan ilettikler talepler üzerinden şekillenen  proje Galata Kulesi’nin tam karşısındaki duvarda 1 ay süreyle sergilenecek.

Converse All Star’ın Pazarlama Başkan Yardımcısı Rodney Rambo, “Converse “SNEAKERS CLASH” projelerini EMEA ülkelerinde gerçekleştirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Chuck Taylor, her zaman yaratıcılığın ifade edilebildiği mükemmel bir tuval olmuştur ve nerede olursa olsun bir renk patlaması yaratmak için insanlara ilham kaynağı olmaya devam edeceğini umuyorum,” diye konuştu.

_mg_000862.20140526170059.jpg

Converse’in EMEA Bölgesi Marka Direktörü Martina Luger, “EMEA Bölgesindeki yaratıcılığın çeşitliliği bize inanılmaz ilham veriyor. Sanatçılar “SNEAKERS CLASH” etkinliği sayesinde yeteneklerini daha geniş bir kitleye sunma şansı bulacak ve uluslararası ölçekte özgün bir görsel etki yaratacak,” dedi.

SNEAKERS CLASH, dinamik renk patlamalarının yanı sıra topuklu formları da içeren Converse All Star İlkbahar 2014 sneaker koleksiyonundan ilham alıyor ve gençlik enerjisinin kişisel bir ifadesi olarak ortaya çıkıyor. Canlı batik boyamalar, cesur renk blokları ve çarpıcı baskılarıyla yaratılan şık görünümler, bahar sezonunu canlandırmak için ideal. Gri bir dünyaya karşı durmak için tasarlanan dünyanın en sevilen  sneaker’ı, dayanıklı kanvas seçenekleri ve lüks detaylarıyla kalabalıkların içinde şüphesiz dikkat çekecek.

Yorumlar