Pazar günü gerçekleşecek Aslan burcundaki yeni Ay!

Pazar günü gerçekleşecek Aslan burcundaki yeni Ay yazısı! Aslan burçları dikkat!

Güliz Kına

ASLAN BURCUNDA MARS EŞLİĞİNDE YENİ AY!

Bu senenin değişim ve dönüşüm geçirecek burçları Aslanlar ve Kovalar! Şimdi bu değişimlerin neler olacağını belirleyici olarak bir yeni ay ile işe başlıyoruz. Bu yeni aya Marsta eşlik ediyor, acaba gezegenler bize ne demeye çalışıyor?

Aslında her insanın içinde bir Aslan yatar, aslan bizim lider, öncü, güçlü, savaşçı yanımızı anlatır ve hayata tutunma gücümüz ile alakalıdır. En sakin ve pısırık gözüken insanın bile hayatında öyle durumlar olur ki bir anda bir Aslana dönüşüverir işte bu bizim içimizde yatan Aslandır.

Aslında hepimizin içinde savaşçı, lider, girişken ve cesaretli bir parçamız var, kimimiz onu ortaya çıkarıyoruz kimimizde çıkarmıyoruz. İçinde bulunduğumuz durumlardan şikayet edip duruyoruz ama bir türlü içinden çıkmak içinde bir şey yapmıyoruz. Yani bu aslında Lotonun çıkmasını isteyip, loto almamak gibi! Hepimizin bir isteği var hayatta bir şeyler değişsin istiyoruz, canımızı sıkan işe gitmek istemiyoruz, evliliğimizden memnun değiliz ya da hayallerimiz var ama üzerine bir türlü gitmiyoruz.

İşte bu yeni ay diyor ki haydi kalk artık adım at korkma, girişim yap, içindeki gücünü göster, ön plana çık ve isteklerinin yolunda git! Siz hayatınızda hangi alan değişsin istiyorsunuz?

Değişim önce Aslanlar ve Kovalarla başlayacak ama tabiî ki hepimizin haritasında bu burçlar olduğuna göre hepimizi etkileyecek sadece bazı kişilerde etkisi daha düşük olurken bazıları daha çok etkilenecek olacak…

Hayat kısa, sevmediğiniz, istemediğiniz şartlara tamam demeyin, kendi değerinizi bilin ve ön plana korkmadan çıkın ve adım atın!

Bu yeni Ay sonrasında sırası ile Ağustos ayında Kova burcunda bir ay tutulması yaşayacağız sonra ise Aslan burcunda bir güneş tutulması daha öncede yazdığım gibi Ay tutulmaları daha duygusal değişimleri ve sarsıntıları getirir ve ortaya çıkışlar ile alakalıdır. Ağustos sonundaki Güneş tutulması ise daha çok değişimler ve yeni başlangıçlar ile alakalı olacak.

Sizin hayatınızda hangi alanın değişime ihtiyacı var? Hangi gücünüzü ortaya çıkarmaktan korkuyorsunuz? Değişim sizin için korkutucu bir şey mi yoksa siz değişimi başlatan olabilir misiniz? Gücünüzü ortaya koymaktan korkmayın, bu yeni ay ile gündeminize gelecek konular, ağustos sonundaki tutulma ile pekişecek yani bu aralarda siz yeni başlangıçlar yapmazsanız hayat sizin için yakında yapıyor olacak.

Bu dönemde dikkat edeceğimiz egoya kaymamak, gücümüzü buluyoruz, gösteriyoruz diye diğerlerini ezmemek, çünkü Aslan çevresindekileri düşünen ve eli açık liderdir aslında o yüzden sizde bencil olmamaya dikkat edin. Yeni Ayın burçlara etkisini yakında yayınlıyor olacağım…

Koç Burcu: Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay sizin aşk konularınızı etkileyecek, önümüzdeki günlerde hayatınıza yeni bir aşk gelebilir veya sevdiğiniz kişi ile ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Yine bu dönemde bir bebek haberi alabilirsiniz.

Boğa Burcu: Aslan burcunda meydana gelen yeni Ay sizin ev ve aile alanında karar ve aksiyon almanız gereken alanları gündeminize getirecek. Yeni bir eve taşınmak, evinizde bir düzen değişikliği ve yenilenme söz konusu olabilir. Yine anne-babanız ile ilgili konularda da yeni başlangıçlar ve yeniden yapılanmalar söz konusu olabilir. Alım – satım konuları da gündeme gelebilir.

İkizler Burcu: Pazar günü gerçekleşecek yeni Ay sizin için yeni bir sözleşme ve anlaşma ile ilgili konuları önümüzdeki günlerde gündeme getirecek. Yine eğitimlerle ilgili konular ve kısa bir seyahatte söz konusu olabilecek. Bu dönemde alacağınız aksiyonların hayatınız üzerindeki etkisi büyük olacak.

Yengeç Burcu: Aslan burcundaki yeni ay parasal konularda size yeni haberler ve başlangıç fırsatları getirecek. Bu dönemde atacağınız adımların parasal dönüşleri güzel olacak. Parasal konuları düzenlemek ve yapmanız gereken şeyleri artık ertelemeyip yapmak için iyi dönem.

Aslan Burcu: Burcunuzda meydana gelecek yeni Ay ile ise hayatınızla ilgili bir yenilenme ve yeni adımlar süreci başlayacak. Kendinize odaklanmak, başkaları yerine kendinizi düşünmek ve yıllardır yapmak isteyip bir türlü yapamadığınız şeyler için adımlar atmak bu yeni ay ile mümkün olacak. Ağustos ayı hayatınız açısından önemli olacak.

Başak Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek yeni Ay ise sizin için daha içsel bir sürecin ve iyileşme sürecinin başlangıcı olacak. Korkularınızın ve takıntılı olduğunuz alanların üstüne gitmek, güzel bir değişim sürecini başlatmak ve içinizdeki kuvvetli alanı keşfedip ön plana çıkartmak için iyi bir dönem olacak. Bu dönem sizin için iyi bir şifalanma ve yenilenme dönemi olacak.

Terazi Burcu: Pazar günü Aslan burcunda meydana gelecek yeni Ay özellikle hayalleriniz ve umutlarınız ile ilgili önemli adımlar atabileceğiniz bir dönemi başlatacak. Bu dönemde sosyal çevrenizde bir yenilenme, yeni kişilerle tanışma ve hep hayal ettiğiniz ama bir türlü adım atamadığınız işlere adım atmak için harika zamanlar olacak!

Akrep Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek yeni Ay sizin için kariyer alanında yeni bir dönemin başlangıcını anlatıyor olacak. Eğer kariyer değişikliği istiyorsanız bu dönemde atacağınız adımlar sizin için önemli olacak. Bekar akrepler için evlilik konuları da bu yeni ay sonrasında gerçekleşebilir veya önemli adımlar atılabilir.

Yay Burcu: Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay size yurtdışı seyahat ya da yurtdışı ile ilgili yapılacak işleri ve konuları getirecek. Yine yurtdışında bir eğitime gitmeniz ile ilgili adımlar önümüzdeki hafta atılabilir. Yine almak istediğiniz bir eğitim ya da gitmek istediğiniz yerler varsa bu yeni Ay sizi götürebilir.

Oğlak Burcu: Aslan burcundaki yeni Ay finansal konularda yeni bir dönem başlatacak. Ortak işler ve ortak kullanılan para mevzuları önümüzdeki haftalarda gündeme gelecek. Yeni ve ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Bazı miras konuları ve bankalarla ilgili konularda adımlar atılabilir bu dönemde.

Kova Burcu: Haritanızın ikili ilişkiler ve evlilik alanında bir yeni Ay meydana gelecek ve ilişkiler alanında yepyeni bir dönemi başlatacak. Bu hem evlilik anlamına gelebilir hem de eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa bunun yenilenmesi anlamına gelebilir. Bu dönemde atacağınız adımlar ikili ilişkiler anlamında önemli olacak.

Balık Burcu: Aslan burcunda Pazar günü meydana gelecek yeni ay özellikle iş alanında bazı yeni başlangıçları gündeminize getirecek. İş yerinizde bir değişim ya da iş arkadaşlarınızda ya da ekiplerde bazı değişimler söz konusu olabilir. Yine sağlığınızda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir bu zamanlar…

"Sitemizde köşe yazarı olarak yazı yazan tüm yazarlarımız yazdıkları yazı ve görüşlerden tamamıyla kendileri sorumludur. Köşe yazarlarının yazılarından dolayı İnternethaber Yayıncılık AŞ. (elmaelma.com) hiçbir şekilde yasal sorumluluk kabul etmemektedir."
Yorumlar