Akrep burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 15-21 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Akrep burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor? Akrep burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Akrep burcunu, kendinizi biraz rahat bırakın, güven problemlerinizi artık aşmanızın zamanı geldi! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftaya yakın çevre ve ieltişim konularında kafanıza taktığınız detay ve ayrıntılarla uğraşarak başlayabilirsiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Güvensiz tavırlarınız ön planda olabilir. İşinizdeki güzel oluşumlar aile hayatınızda istediklerinizi yapmanızı sağlayacak.

Salı günü etrafınızda olup biten olaylara yaklaşımınızla çevrenizin  gözü sizin ve söyleyeceklerinizin üzerinde olabilir. Sosyal iletişimde insanları etkilemeyi başaracak, gücünüzü önemli işlerinizde göstereceksiniz.

Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. Akraba veya kardeşlerinizin hayatıyla ilgili konularda yeni karar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Ya da satışa, reklama veya pazarlamaya dayalı işlerinizde iş anlaşmalarınızı ve görüşmelerinizi halledebilirsiniz. Girişimleriniz için bu yeniayda harekete geçmelisiniz.

Perşembe günü itibarıyla evinizle ilgili önemli bir değişim içine girmek istiyorsanız, boya, badana, tamirat, tadilat ve dekorasyon işlerine kalkışmak için 3 haftalık bir zaman içine giriyorsunuz. Evinizde misafir ağırlayabilir veya daha fazla vaktinizi ailevi ortamlarda geçirmek isteyebilirsiniz. Aile bağlarınız güçlenecek.

Cumartesi gününden sonra bir ay boyunca aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek daha fazla ilginizi çekecek.''

Yorumlar