Akrep burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 aşk, iş, sağlık, para falı

Akrep burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor? Akrep burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 haftalık burç yorumlarına göre Akrep burcunu, disiplinli olmanız gereken bir döneme gireceksiniz. İlk öğreniminizde disiplinli ve sistemli olmalısınız o zaman daha rahat derslerinize kanalize olabilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Akrep burçlarını bu hafta bekleyenler...

''Haftanız Yay burcunda oluşan bir yeniayla başlıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrepler.Yeniay, parayla ilgili konularda adımlarınızı, kararlarınızı, karşınıza getirebilir. Maddi konularınızda son sorumluluklar karşınıza gelirken, olayların durumların, görüşmelerinizin üzerinden geçmelisiniz. Konuşulmuş ama bitirilmemiş işler için harekete geçin.

Çarşamba günü itibarıyla eğitim hayatınızda, satürnden alacağınız etkilerle disiplinli olmanız gereken bir döneme gireceksiniz. İlk öğreniminizde disiplinli ve sistemli olmalısınız o zaman daha rahat derslerinize kanalize olabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevrenizin hayatında da önemli olaylar ve sorumluluklar devrede olabilir.

Perşembe günü ve sonrasında 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstereceksiniz. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım alanlarında işi olanlar için güzel bir dönem. Sorunlarınızın üstesinden daha kolay gelecek ve bu alanlarda önemli sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Yine bu Perşembe bir yakınınızın sorumluluğu karşınıza gelebilir. Cumartesi günü merkür düzeliyor. Maddi konuşmalarınız ve görüşmelerinizi önemli adımlarınızı merkür düzeldikten sonra artık rahat bir şekilde atabilirsiniz. Sıkıntı ve sorunlar geride kalıyor.''

Yorumlar