Akrep burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Akrep burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Akrep burcunu bu hafta neler bekliyor?Akrep burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Akrep burcunu, bu hafta önemli işlerinizi ertelemek isteyebilirsiniz aynı zamanda hayatınızdaki seçeneklerin çok arttığını ve genişlediğini görebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Akrep burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftanız biraz isteksiz başlıyor ama bu haftabaşı göreceğiniz şanslar hızlanmanıza neden olabilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Kısa vadeli planlarınız etkili bir şekilde sizin yapacaklarınızı beklerken, bu Pazartesi önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Bir yandan da hayatınızdaki seçeneklerin çok arttığını ve genişlediğini görebilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde karşınıza gelen fırsatları bu hafta kullanın.

Yakın çevre iletişiminizde güçlü ve etkileyen yönleriniz Salı günü ön planda olacak. Sosyal medya ve iletişimsel konularda çevrenizi etkilemeyi başaracaksınız yalnız bazı konulara takılmanız, uzatmanız, gereksiz yere gerginliğe ve anlaşmazlığa neden olabilir. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlara karşı yaşayacaklarınızı  büyütme potansiyelinize sahipsiniz.

Çarşamba günü hayatınız için ne yapmak istiyorsanız hayat sizi harekete geçirecek. Kısa vadeli planlar, geziler, programlarda gücünüzü ve enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyabilirsiniz. Adeta pire gibi olacaksınız sevgili Akrepler.

 

Perşembe günü itibarıyla yakın çevrenizle olan iletişiminiz artıyor. İfadenizde ve işlerinizde sorunlarınıza kesin ve net çözümler üretmek, kontrolcü davranmak önem kazanabilir. Kendinizi geliştirmeye ve öğrenmeye açık olacak, kendinizi yazılı ve sözlü olarak iyi ifade edeceksiniz.

Bu haftanın en zorlayıcı günleri haftasonu olacak. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunlar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklara dikkat edin. Sosyal medyada bazı konularda vereceğiniz tepkileriniz yüksek olabilir. Etrafınızda olup bitenden kolay etkileneceksiniz.''

Yorumlar