Amal Clooney ve Cindy Crawford'ın Cadılar Bayramı kostümleri

Biri dünyaca ünlü insan hakları avukatı diğeri ise efsane top model. İkisini yan yana getiren ise Hollywood'taki Cadılar Bayramı partisinde giydikleri kostümler. İşte yarışın kazananı iki kadının kostümlerindeki detaylar...

Amal Clooney ve Cindy Crawford'ın Cadılar Bayramı kostümleri

Amal Clooney ve Cindy Crawford'ın Hollywood'un Cadılar Bayramı partisinde giydikleri kostümler yılın açık ara kazananları oldu. 70'ler ve disko temalı partiye katılan insan hakları avukatı ve George Clooney'nin eşi Amal Clooney ve efsane top model Cindy Crawford'ın Cadılar Bayramı kostümleri ve aksesuarları moda ikonlarından tam not aldı. 

Sadece 4 ay önce ikizlerini dünyaya getiren Amal Clooney eski formuna kavuştu. Halpern'in SS18 koleksiyonundan gökkuşağı renklerinden oluşan parlak bir korse ile eşleşen parmaklı pantalonu göz doldurdu. Büyük altın çember küpeleri, çilekli bir dudak, büyük altın güneş gözlüğü ve bir fuşya saten debriyaj onu diskonun yıldızı yaptı. Ancak Amal Clooney'nin kostümünü efsane yapan asıl detay kıvrımlı ve hacimli saçları oldu. 

Efsanevi süper model Crawford, ise kırmızı, pembe ve altın detaylarla 70'lere geri döndü. Kürt etolü ise efsaneydi. Crawford'ın iri dalgalı saçları ve pembe tonlardaki makyajı da beğenildi.

Yorumlar