Arby's'ten dev lezzet

Arby's hafife alınamayacak dev lezzetler sunuyor. Bir yiyenin bir daha vazgeçemediği Arby's lezzeti şimdi de dev sandviçlerde!

Arby's'ten dev lezzet

Arby’s, Türk tüketicisini yeni lezzetler ile şaşırtmaya devam ediyor. Amerika ve Avrupa’dan sonra Arby’s’in nefis Market Fresh sandviçleri şimdi de Türkiye’de…

Yenilikçi, doyurucu menüleri ile daha lezzetli ve benzersiz seçenekler arayanların tek adresi olan Arby’s, hafif olduğu kadar lezzetli de olan Market Fresh Sandviçleri ile sevenlerine yeni tatlar sunmaya devam ediyor. Market Fresh Sandviçler’in dana eti, hindi eti, tavuk eti seçenekleri Gouda peyniri, kırmızı soğan, domates, marul ve özel hardal sosundan oluşan muhteşem lezzetlerle birleşiyor. Arby’s aynı zamanda sevenlerine sandviçlerinin ekmeğini seçme fırsatı tanıyor. Market Fresh Sandviçler isteyenler için beyaz, ‘daha hafif yemek istiyorum’ diyenler için kepek ekmeği ile sunuluyor.

Hafif ve taze Market Fresh menüsünde birbirinden lezzetli ve doyurucu 3 çeşit sandviç alternatifi bulunuyor.

Arby’s’in yepyeni icadı taptaze Market Fresh Sandviçler tek başına 7,95, isteğe göre orta boy kıvırcık veya doğal kesim patates ve orta boy kola ile birlikte 10,95 TL olarak ücretlendiriliyor.

Kıvırcık patatesleri, tavuklu sandviçleri, wrapleri, kanat ve salataları ile Arby’s’in geniş ürün yelpazesi, Market Fresh Sandviç ailesi ile daha da büyüyor.

Yorumlar