Arkadaşlar ve şıklıkta yarışıyorlar!

ELMAELMAsever bu kadar güzel kızı bir arada görünce gerçekten çok sevindik! Sizi kırmızılı güzellerle tanıştırmak istiyoruz. Melike ve Emine gerçekten çok şık!



ELMAELMA seven genç kızlar bir arada, bundan daha güzel ne olabilir! Her birinin üzerinde 2012 trendlerine uygun renk ve desenler var. Bu fotoğrafı bizimle paylaştıkları için onlara çok teşekkür ediyoruz. Peki kırmızılı güzelleri tanımaya ne dersiniz?
5 1

Melike, 25



Elbise: Y-London
Ayakkabı: İnci

Kırmızının güzelliğinden bahsetmeye galiba gerek yok. Puantiye ve kemer trendini de bu kadar güzel kombinlemeyi başardığı için Melike'yi kutluyoruz. Vücut tipine göre harika bir tercih yapmış. Saç modeli de kapalı yakasıyla beraber kusursuz görünüyor.

Daima bu fotoğraftaki gibi ışıldaman dileğiyle Melike!
5 2

Emine, 25



Elbise: Koton
Ayakkabı: Bershka

Mükemmel saç rengi, mükemmel elbise! Zarif duruşuyla da mükemmel Emine!

Retro akımla beraber geri dönen fırfırlar ve Donna Karan çizgisinde dize kadar inen dar eteğiyle elbisesi gerçek bir moda nişanesi! Aksesuar kullanmaktan pek hoşlanmadığı belli olan Emine'nin zevklerine diyecek yok. Seni de tebrik ediyoruz!

Hem şıklar, hem de çok yakın arkadaşlar! Sokak Modası köşemiz sizinle tanıştığına çok memnun oldu!
5 3


Siz de bize kendi modanızı gönderin, şıklığınızı herkesle paylaşalım! editor@elmaelma.com adresine marka ve isim bilgilerinizle beraber bir fotoğrafınızı gönderin, durmayın!
5 4