Aşık olunca yapılan hatalar nelerdir

Mide de kelebeklerin uçuşmasıyla başlayan ve ufak ama aslında ilerleyen zamanlar için büyük hatalar doğurabilecek hatalar yaparız bunları sizler için sıraladık.

Aşık olunca yapılan hatalar nelerdir

Mide de kelebeklerin uçmasıyla başlanan ve ufak tefek hatalar yaparak devam eden ilişkilerde her ne kadar ufak tefek gibi görünse de ilişkinin ilerleyen boyutlarında bu durum çıkılmaz bir durum haline gelmektedir. Siziler için ilişkide yapılan en belirgin hataları sıraladık bakın bakalım belki sizde bu hatalara hala devam ediyor olabilirsiniz...

İlk olarak ilişkinin ilk evrelerinde sevgilinizle bol bol vakit geçirmek için  ya da sabahlara kadar konuşmak için yapmanız gereken sorumluluklarınızı ertelemek bu hatalar arasındadır. Buna örnek olacak olursak sevgilinizde sabahlara kadar buluştuğunuz konuştuğunuz ama uykusuz bir şekilde ertesi gün sabah erken işe gidip uykusuzluktan hiç bir şey yamamanız olabilir.

İkinci olarak, en klişe hataların başında olan sevgilinizle ortak aynı dövmeleri yaptırmak. Sevgilinize aşkını ispatlamak için yapılan bu hata bir süre sonra ayrılınca kazıttırmak için geri gittiğiniz dövmecide geri dönüşü olarak size geri gelecektir. Eğerki sevgilinize olan aşkınızı ispatlamak istiyorsanız bunu bedensel olarak yada madii olarak ön plana çıkarmak yerine ''güven'' vermeniz yeteli olacaktır!

Yeni başlamış bir ilişkide en sık yapılan hatalardan bir de sevgiliniz garipsediği için veya henüz tam anlamıyla tanımadığı için arkadaşınıza soğuk davranıyor diye arkadaşlarınızla görüşmeyi kesmek yerine sevgilinizi ve arkadaşlarınızı daha yakından tanıması ve alışması için bir arada tutmalısınız. Aksi taktirde bu sizin için büyük bir hata olur.

Sevgiliniz kıyafetlerinize karışıyor diye bu durumu kıskançlığa çekip ''beni kıskanıyorsa seviyordur'' hayallerine kapılıp kıyafetlerinizi değiştirmek büyük bir hatadır. Sevgilinizin kıyafetlerinize karışması size ait olan özel bir alana saldırmasıdır. Sırf sevgiliniz istiyor diye dolabınızdan mini eteğinizi veya askılı kıyafetinizi kaldırmanız kendinize saygısızlıktan başka birşey değildir.

Sevgilinizle güzel bir ilişkiye devam edebilmek için cinsel fantezilere kurban gitmeyin! Elbette cinsel hayatınıza fantezilere yer verebilirsiniz. Fakat bu sizin isteğinizle olmalı karşı tarafın isteği üzerine hayatınıza ve isteklerinize yön vermemelisiniz. Sizi mutlu etmeyen şeyleri sadece sevgiliniz istedi diye yapmayın. Aksi taktirde bu bir süre sonra sizi yıpratacaktır.

Yorumlar