Aşk tazelemenin yolları nelerdir?

İlişkinizin bir nevi standartlaşmaya başladığını düşünüyorsanız o halde yapmanız gereken çok kolay! 7 Günde aşkınızı alevlendirebilirsiniz.

Aşk tazelemenin yolları nelerdir?

İlişkinize farklı heyecanlar katmanın tama zamanı sizler için 7 günde ilişkinizi ihtiraslandıracak önerimiz var sizde bu yöntemlerle ilişkinizi yeniden canlandırabilirsiniz. 

Küçük gizemli bakışlar atın!

Partnerinizin dikkatini çekmek istiyorsanız buna ilk olarak küçük sinyaller verebilirsinizi buna küçük bakışlarla başlayabilirsiniz. Fakat bunu kalabalık bir ortamda yapmayın partnerinize küçük güzemli bakışlar atarak bunu başarabilirsiniz. Bu, sevgilinizle yakınlaşmanın en kestirme yoludur.

Vazgeçilmez çocukluk anıları!

Partnerinizle aranızda samimi sohbetler geçmesini sağlayın. Bunun en kolay yöntemi ise komik geçen çocukluk dönemleriniz olabilir. Partnerinize çocukluk anılarınızdan bahsederek aranızdaki zıtlığı atarak sıcak bir ortam hazırlayabilirsiniz.

Cinselliğe temel hazırlayan spor çalışmaları!

Partnerinizle beraber egzersiz yapın! Spor yapmak ki özellikle bunu partnerinizle yapıyorsanız endorfin salgılamanıza neden olacaktır. Endorfin aynı zamanda seks esnasında da salgılanmaktadır .Cinsel organlara giden kan akışını da artırır. Bu, muhteşem bir orgazma giden en kestirme yollardan biridir.

Seks için televizyonu kapatın!

Hepimiz televizyonun karsısında yayılmaktan hoşlanırız, ama aklınız başka bir yerdeyken sevgilinize konsantre olamayacağınızı kabul etmeniz gerekiyor. Yakınlaşmanın en kolay ve hızlı yolu televizyonu kapatmaktan geçiyor. Ne bekliyorsunuz? Fişi çekin ve erkeğinizle ilgilenin.

 

 

Yorumlar