Babanıza masaj hediye edin!

Babanızın iş hayatının yoğun temposundan, stresten uzaklaşmasını ve dinlenmesini istiyorsanız, Sanda Spa’nın Escape For Men masajı size ideal bir hediye seçeneği oluşturuyor.

Babanıza masaj hediye edin!

Derin dinlenme ve ekspres bir rahatlık sunan Escape For Men masajı, babanızın kendisini kısa bir tatil yapmış kadar mutlu, huzurlu ve iyi hissetmesine yardımcı oluyor. Üstelik Sanda Spa'dan babanız için hediye çeki satın aldığınızda, onun adına Hillside Ormanı’na bir ağaç dikiliyor.

Escape For Men masajı, 50 dakika vücut, 20 dakika ise derin dinlenmeyi sağlayacak ayak ya da baş masajı olmak üzere toplam 70 dakikadan oluşuyor. Ayak masajı beden yorgunluğundan, baş masajı ise zihin yorgunluğundan uzaklaşmaya yardımcı oluyor. Derin dinlenme etkisi verecek masajın başlangıcı için, masaj yapılacak olan bölgeye önce sıcak havluyla gevşetici kompresler uygulanıyor.

Babanızın yoğun iş hayatından uzaklaşıp kısa bir ‘tatil’ yapmasını ve dinlenmesini istiyorsanız, Sanda Spa'nın Escape For Men masajını 125 TL fiyatıyla satın alarak ona hediye edebilirsiniz.

Wings kart sahipleri, bu hediyeyi ekstra yüzde 15 indirimli olarak satın alabilirler.

Yorumlar