Bacak nasıl incelir? En kolay bacak inceltme yöntemleri nelerdir?

Yanlış beslenme, aşırı kilo ve genetik sebeplerden dolayı bacaklarımız kalınlaşabilir. İşte kalın bacakları inceltmenin yolları...

Bacak nasıl incelir? En kolay bacak inceltme yöntemleri nelerdir?

Her kadının hayalidir ince bacaklara sahip olmak. Etek ve elbise giydiğinde havalı havalı yürüyüp geçmek! Maalesef bir çoğumuzun bacakları kalın olduğu için çok fazla mini etekler giymeyi kendimize yakıştıramıyoruz. Peki kalın bacakları inceltmenin bir yolu yok mu? Elbette var, hemde doğadan, bitkisel olarak!

Metabolizmayı hızlandırıp vücudun daha fazla yağ ve kalori yakmasını sağlamak için, doğanın sunduğu mucizevi bitkilerden faydalanabilirsiniz. Bacak inceltme çayını her gün taze olarak ve istediğiniz kiloya inene kadar yapıp içeceksiniz. Tam önerdiğimiz şekilde malzemeleri kullanmalı, ekleme veya çıkarma yapmamalısınız. Bu çay ayrıca, ödem söktürücü ve tatlı isteğini kesmeye yardımcıdır.

Malzemeler

1 yemek kaşığı hibiskus çayı
1 adet elma
1 adet limon
1 adet çubuk tarçın
1 yemek kaşığı kuru nane
1 yemek kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı taze zencefil
Eğer taze zencefil yoksa, 1 çay kaşığı toz zencefil
1 litre kaynamış ve birkaç dakika dinlenmiş su

Hazırlanışı ve kullanımı

Bu bitkisel çay geceden hazırlanmakta, sabaha kadar demlenmesi için bekletilmektedir. Elma ve limonun kabuklarını soymadan dilimleyin. Tencere veya cam sürahide çay için verilen tüm malzemeleri bir litre sıcak suyla karıştırın. Kapağını kapatıp sabaha kadar bekletin. Ertesi sabah çayı süzün. Günde 3 öğün, yemeklerden önce birer bardak için. O gün çayı mutlaka bitirin, ertesi sabah taze olarak hazırlayın.

Yorumlar