Balık burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Balıkr burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Balık burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Balık burcunu bu hafta neler bekliyor? Balık burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Balık burcunu, bu hafta eğitim ve seyehat düşünceleriniz insanlar tarafından desteklenecek aynı zamanda kıskançlık krizleriniz insanlarla olan iletişiminizi etkileyebilir. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Balık burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu hafta sosyal çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerinizde diğer insanlardan göreceğiniz destekleriniz yüksek olacak sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Sizi daha az tanıyan insanlardan yana şansınız çok yüksek. Hem eğitim, hem seyahat alanında destekleneceksiniz.

Salı günü kendi alanında güçlü olan bir arkadaşınızdan göreceğiniz destekle geleceğiniz için önemli kararlarınız devrede olabilir. Ya da sosyal ortamlarda dönüştürücü kimliğinizle iş hayatınızın üzerine eğileceksiniz. Diğer yandan kıskanç, yönlendirici veya baskıcı tavırlarınız yakın ilişkide bulunduğunuz insanları hayretler içinde bırakabilir. Ya da siz bir kadın arkadaşınızdan böyle bir davranış görebilirsiniz. Olayları çok fazla büyütmeyin.

Çarşamba günü medya, eğitim veya seyahat konularınızda takım çalışmalarından yana şansınız yüksek olacak. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlarınıza odaklanabilir, amaçlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

Perşembe günü itibarıyla arkadaşlarınızla yapacağınız planlı ve net organizasyonlarınız devreye gireyebilir. Onlarla paylaşımlarınızı ve iletişiminizi arttıracaksınız. Onlara yardım etmek, onlardan yardım almak isteyebilirsiniz. İşten elde edilen gelirleriniz bu dönemde artabilir.

Bu haftanın en zorlayıcı zamanı Haftasonu olacak. Çevrenizin, arkadaşlarınızın önemli bir sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Bazı davranışlarınız toplum içinde sizi zorlayabilir. Parasal konular da çok çabuk tepki vermenize neden olacak. Sıkılganlıklarınızı, tepkilerinizi Cumartesi, Pazar iyi kontrol edin, ilişkilerinizi zorlamayın.''

Yorumlar