Banana flip kahve nasıl yapılır? Banan flip kahvenin malzemeleri nelerdir?

Kahve kültürü geniş olanlar için bugün kahve tariflerimiz arasında ''Banana flip kahve''yi seçtik kahvenin vatanı Etiyopya olan bu kahve tarifini sizde deneyin.

Banana flip kahve nasıl yapılır? Banan flip kahvenin malzemeleri nelerdir?

Geçmişten günümüze kahvenin yeri her zaman baş köşededir. Aslına bakarsanız kahvenin tarihi 11. yüzyıla kadar gitmektedir. İlk kahve Etiyopya'dan Arabistan'a ihraç edilmesiyle kahve geçmişten günümüze yerini almıştır.

Günümüzde kahve kültürü kişiden kişiye olarak değişmekle beraber olup kimisine göre sadece final haftalarında uyku kaçırmak için tüketilirken kimisi için sohbetin yanında bir keyiftir. Fakat bazıları vardır ki kahve içmek için özel kahve dükkanlarından farklı kültürlere ait kahve içmeyi ve farklı lezzetler denemeyi sevmektedir. Bugün farklı kahve lezzetlerine açık olanlar için kahve tariflerimiz arasından ''Banana flip'' kahvesinin nasıl yapıldığını ve içersinde bulunan mazlemeleri sizler için hazırladık.

Malzemeler:

- 2 cl muz aromalı kahve şurubu,

- Yarım tatlı kaşığı vanilya şurubu,

- 1 fincan Tchibo kahvesi,

- Çırpılmış krema,

- Çikolata parçacıkları.

Yapılış aşaması: Bir fincan kahveyi hazırlayın ve kahve şurubunu, vanilya şekerini ilave edin ardından şeker taneleri iyici eriyinceye kadar karıştırın. Üzerini süslemek için bir kaç damla çikolata serpiştirebilirsiniz.

 

 

 

Banana flip kahve nasıl yapılır

Yorumlar