Başak burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 aşk, iş, sağlık, para falı

Başak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Başak burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Başak burcunu bu hafta neler bekliyor? Başak burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 haftalık burç yorumlarına göre Başak burcunu, bu hafta aşk hayatınızın sorumluluklarınızı üstlenip bu yolda daha kontrollü ilerlemek isteyebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Başak burçlarını bu hafta bekleyenler...

''Haftanız Yay burcunda oluşan yeniay etkisiyle başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu haftabaşı oluşan Yeniay ev, aile ve yuvayla ilgili konularda kararları karşınıza getirecek. Merkür bu alanlarınızda gerilediği için ailenizle daha önceden aldığınız, tamamlamanız gereken konuları  ele alabilirsiniz. Son sorumluluklarınız artarken bu hafta istediklerinize, dilediklerinize dikkat edin. Olumsuzluklardan sakının.

Çarşamba günü satürn oğlak burcuna geçecek ve aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda yaşatacağı deneyimlerle önemli dersler öğreneceksiniz. Yaklaşık 2.5 yıl boyunca bu alanlarda sorumluluklarınız devreye giriyor ama nihayet ailevi alandan çıkan Satürn size derin bir nefes aldırabilir.

Perşembe günü aşk hayatınızın sorumluluklarını üstlenecek, daha kontrollü bir şekilde yolunuzda ilerlemek isteyeceksiniz. Varsa çocuğunuzun sorumluluğu veya bir çocuk sorumluluğu da oluşabilir. Yine bu Perşembe Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle beraber 1 ay boyunca hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde etkili bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Aşkı arayan ve isteyenler için bulacakları bir dönem geliyor. Bu alanda sorumluluklarla ilerleyeceğiniz bir dönem. Cumartesi günü Merkür düzeliyor. Aile ve ev alanlarınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarının geride kalmaya başladığını görebilirsiniz. Yeniay kararlarınızı uygulamanın tam zamanı. Yeniliklere yelken açabilirsiniz.''

Yorumlar