Başak burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Başak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Başak burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Başak burcunu bu hafta neler bekliyor? Başak burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Başak burcunu, aşk hayatınıza yakın çevrenizden büyük destek ve ilgi görebilir, maddi konularınızda biraz tutumlu olmalısınız. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Başak burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftanız maddi konulara odaklanarak başlıyor sevgili Başak ve Yükselen Başaklar. Harcamalarınız artarken kendi isteklerinizi sevdikleriniz için kenara atmanız Pazartesi günü sizi zorlayabilir. İletişimsel işlerinizde göreceğiniz fırsatlar, sanatsal veya yaratıcılık gerektiren alanlarınızda güzel açılımlar sağlayabilir. Aşk hayatınızda yakın çevrenizdeki insanlardan bu hafta destek alacaksınız.

Salı günü aşk hayatınızda karşı tarafın sizin üzerinizde güç uygulayacağı, aynı şekilde sizin de sevgi konusunda güçlü yönlerinizi ortaya çıkartacağınız birgün sizi bekliyor. Hem maddi hem de manevi olarak sevdiğiniz insanla bazı çatışmalar ve sürtüşmeler de yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı kıskançlık yapmayın ve  yanlış anlaşılmalara sebep olmayın. İlginizi tek bir noktaya değil de farklı alanlara yöneltmek sizi olası sıkıntılardan koruyacak.

Çarşamba günü kreatif, sanatsal, eğitime veya riske dayalı işlerinizde güçlü iletişiminiz size yardımcı olabilir. Güzel planlarınızı hayatınızın istediğiniz alanlarına uygulayabilirsiniz. Enerjik yapınızla sportif faaliyetlerde, aktivitelerde rahat edeceksiniz.

Perşembe günü itibarıyla aşkı daha fazla konuşabilir, sorgulayabilir veya varsa bu alanlarınızdaki sorunlara kesinlik ve netlik getirmek isteyebilirsiniz. Yine çocuğunuzla olan iletişiminiz artıyor. Öğrenmeye veya öğretmeye açık bir dönem.

Bu haftanın en zorlayıcı etkisi haftasonu devreye giriyor. Özel hayatınızda bazı konularda duygusallığınız yüksek çalışabilir. Bu yüzden sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeler ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Parasal konulara vereceğiniz tepkiler ilişkinizin dinamiğini sarsabilir. Olayları sadece tek taraflı görmemeye çalışın.''

Yorumlar