Başak Dizer hamile kalmak için tedavi mi görüyor?

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer hamile olduğu iddialarına ilişkin ilk kez konuştu. Başak Dizer hamile kalmak için tedavi gördüğü yönündeki soruları için yanıtsız bıraktı.

Başak Dizer hamile kalmak için tedavi mi görüyor?

Hamile olduğu iddia edilen Başak Dizer ilk kez konuştu. Başrollerini Meryem Uzerli ve Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Cingöz Recai filminin galasına katılan Başak Dizer hamile olmadığını söyledi. Daha önce eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un hamilelik iddialarını yalanladığını açıklayan Başak Dizer, "Başka söyleyecek bir şey yok" demekle yetindi.

Eşinin Kaş'ta film çekiminde olduğunu söyleyen Başak Dizer, 'Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?' sorusuna 'İnşallah' diyerek yanıt verdi.

TEDAVİ Mİ GÖRÜYOR?

Başak Dizer, hamile kalmak için tedavi gördüğü yönündeki iddiaların sorulması üzerine ise utandı ve gazetecilere teşekkür etmekle yetindi. 

KIVANÇ TATLITUĞ YALANLAMIŞTI

Kıvanç Tatlıtuğ eşinin 2.5 aylık hamile olduğu ancak nazardan korktukları için açıklamadıkları yönündeki iddiaları yalanlamıştı. Tatlıtuğ, "Herkes baba olacağım için beni tebrik ediyor ama böyle bir durum yok" demişti. 

Yorumlar