Beren Saat'in nefes kesen dövüş sahnesi

Kanal D'nin sevilen dizisi 'İntikam'da Yağmur'un dövüş sahnesi damgasını vurdu.

Beren Saat'in nefes kesen dövüş sahnesi

 

Kanal D'nin başrollerini Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat'ın paylaştıkları sevilen dizisi "İntikam"ın  dün geceye Yağmur'un (Beren Saat) aksiyon ve dövüş sahneleri damgasını vurdu.

Beren Saat'in, aksiyon sahnelerindeki yeteneği ile setteki herkesi şaşırttığı bu bölümde, Yağmur'un (Beren Saat) akıl hocası İgor'la (Çağdaş Agun) nerede tanışıp, intikam yolculuğuna nasıl başladığı ortaya çıktı.

Dövüş ustası ve kareografı Tanay Genco Ülgen'den yaklaşık 4 aydır ders alan güzel oyuncu, İgor'la karşılıklı oynadıkları sahnelerde kıvraklığı ve çabukluğu ile hocasından tam not aldı. Dövüş sahnelerine, hocası Genco ile hazırlanan Beren Saat, aksiyon sahnelerinde sergilediği yüksek performansı ile göz doldurdu.

İgor'un Yağmur'u intikam yolculuğuna fiziksel olarak da hazırladığını gösteren bu sahnelerde Saat, eski milli sporcu ve dövüş ustası Çağdaş Agun'u sahne gereği hiç zorlamadan yere serdi. Dizinin yönetmeni Mesude Erarslan Tekin ve set ekibi de Beren Saat'in dövüş sahnelerini dikkatle takip ettiler.

Yorumlar