Bosch'ta Eylül fırsatları

Zamandan %60 tasarruf ettiren çamaşır makinesi sadece 849 TL ; ayrıca çamaşır veya kurutma makinesi alana tüm ütüler %20 indirimli

Bosch'ta Eylül fırsatları

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, Eylül ayına, kampanya rüzgarları ile giriş yapıyor. Bosch’un her kesimden tüketicinin ihtiyaç ve beklentisine cevap verebilecek Eylül kampanyaları kapsamında Bosch WAE 16262TR Maxx 6 VarioPerfect çamaşır makinesi 849 TL’den satışa sunuluyor. Üstelik, model ayırt etmeksizin herhangi bir Bosch çamaşır veya kurutma makinesi alan tüketicilere de birbirinden şık ve fonksiyonel Bosch ütülere yüzde 20 indirim fırsatı ile sahip olma imkanı sunuluyor. Worldcard sahipleri de peşin fiyatına 10 taksit ve şimdi al 2012’de ödemeye başla ayrıcalıkları ile Bosch Eylül kampanyasından yararlanabiliyor.

Bosch WAE 16262TR Maxx 6 çamaşır makinesinin sahip olduğu VarioPerfect Teknolojisi, kullanıcılarına her iki seçeneği aynı anda sunuyor. EcoPerfect ve SpeedPerfect özellikleriyle VarioPerfect, her iki durumda da mükemmel temizliğin garantisi olarak ön plana çıkıyor. Zamanı olmayan veya çamaşırlarını en kısa sürede yıkamak isteyenler için geliştirilen SpeedPerfect, seçilen programın süresini otomatik olarak yüzde 60’a kadar azaltıyor. Çamaşır yıkama konusunda acelesi olmayan ve aynı zamanda enerjiden tasarruf etmek isteyen kullanıcılara uygun olan EcoPerfect ise mükemmel temizlikten ödün vermeden daha fazla enerji tasarrufuna olanak tanıyor. EcoPerfect, yıkama programını otomatik olarak ayarlıyor ve daha az enerji kullanarak çamaşırları mükemmel bir şekilde yıkıyor. A Enerji sınıfından yüzde 10 daha tasarruflu olan Bosch WAE 16262TR Maxx 6, hem doğa hem de bütçe dostu olmasıyla da çok ayrıcalıklı. 6 kg. çamaşır yıkama kapasitesinin yanı sıra Süper-Kısa 15', Mix, Yünlüler, Hassas/İpek yıkama programlarına da sahip. Bu eşsiz yardımcı, 1 – 30 Eylül tarihleri arasında sadece 849 TL.

Yorumlar