Bu yıl hangi aksesuarlar moda?

2017 yılında siz de en son trendlere göre alışveriş listenizi güncelleyebilirsiniz...

Bu yıl hangi aksesuarlar moda?

Biz kadınların vazgeçilmez aksesuarları, takılar, eşarplar, rengarenk saç bantları... Moda konusunda geçmişe döndüğümüz bugünlerde 2017 nin trend aksesuar modasını sizler için hazırladık...

Çoklu yüzükler

Bir parmağa birden çok şekilde sıralanan yüzükler en sık kullanılan trendler arasında. Dikkat çekici bir görüntü yaratan yüzüklerinizin sayısını ise siz belirleyin.

Tekli küpeler

En gösterişli küpe modellerini tek kulağınıza takarak stil sahibi görünebilirsiniz. Bu trendde büyük boyutlu ve işlemeli küpelere yer vermek serbest.

Doğal taşlı aksesuarlar

Natürel taşlara ilgi giderek artıryor. Siz de doğal taşlı yüzük, küpe ve kolye modellerine yönelerek hem zarif hem de doğal bir görünüm kazanabilirsiniz.

Gösterişli kolyeler

Abartılı ve büyük formlu kolyelerle tüm bakışlar üzerinizde olacak. Bu sezon kolyelerinizi büyük boylarda seçerek modaya ayak uydurabilirsiniz.

Siyah aksesuarlar

Gotik tarza gönderme yapan siyah aksesuarlarla hem asil hem de çekici bir duruş sergileyebilirsiniz. Siyah kıyafetlerle daha fazla gotik tarzınızı ön plana çıkarabilir veya beyazlar içinde siyah aksesuarlarınızla kontrast bir hava yakalayabilirsiniz.

Renkli saç aksesuarları

Renkli bantlar, saç tokaları veya çiçekli süsler... Romantik ve bohem bir hava yaratmak için saç aksesuarlarınızı örgülerle birlikte kullanarak çekici bir stile imza atabilirsiniz. 

Yorumlar