Burun deliğinin küçülebileceğini biliyor musunuz?

Modern tıbbın getirdiği teknoloji her geçen gün giderek değişen tedavi yöntemleriyle karşımıza çıkıyor. Son günlerin en popüler estetikleri arasına giren burun deliği küçültme estetiği hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık.

Burun deliğinin küçülebileceğini biliyor musunuz?

Burun estetiği ya da burun ucu estetiği yaptıranlara isteğe bağlı olarak uygulanan burun deliği küçültme estetiği hakkında merak edilen konuların cevaplarını derledik.

Burun deliği estetiği gerekli midir?

Burun deliği girişindeki şekil bozukluklarını, düşüklükleri ve asimetri sorunlarını bu ameliyatla düzeltmek mümkündür.

Ameliyat öncesinde yapılan görüşmede burun deliği şeklinizin yüzünüze uyum sağlaması için öncelikle burun tasarımı ve ön muayene yapılır.

Burun deliği estetiği nasıl olur?

Burun deliği küçültme estetik ameliyatı burun orta bölmesine dokunulmaksızın sadece burun deliği ucundaki kıkırdaklara ve burun yumuşak dokusuna müdahale edilir.

Ameliyat sonrası iz kalır mı?

Burun deliği küçültme işlemi burun içinden gerçekleştiği için burun dışında herhangi bir iz olmamaktadır. Burun içine kendiliğinden eriyen estetik dikiş ipi ile dikilme işlemi yapıldığı için ameliyat sonrası herhangi bir müdahale gerekmez.

Ameliyat ortalama bir saat sürmektedir. Herhangi bir tampon kullanılmaz ve 3-5 gün aralığında işinize dönebilirsiniz.

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Esra Çelik, burun ucu estetiği hakkında bilimeyenleri anlatıyor.

Video: UZMAN TV

Yorumlar