Cinsel gücü artıran besinler nelerdir? İşte performans artıran o yiyecekler...

Cinsel performansa birebir etki eden yiyecekleri sizler için derledik! Bunları mutlaka denemelisiniz, faydasını göreceksiniz...

Cinsel gücü artıran besinler nelerdir? İşte performans artıran o yiyecekler...

Bir çoğumuz zaman zaman cinsel isteksizlik problemini yaşarız ama bunu dile getirmekten hoşlanmayız. Aslında böyle durumlarda yapabileceğiniz şey öncelikle sorun ile yüzleşip nasıl düzeltebileceğinizi düşünmeniz olmalıdır. Uzmana görünmeden önce deneyebileceğiniz doğal yöntemleri sizler için derledik. İşte bu gıdalar cinsel isteği artırıyor...

Kırmızı Biber

Acının, cinsel isteği artırdığı uzmanlar tarafından söylenir. Acı biber kan dolaşımınızı hızlandırır ve kendinizi sekse daha hazır hissetmenizi sağlar.

Zencefil

Çaylarınıza enfes aroma katan, onlarca faydası olan bir bitki olan zencefil, tüketildiğinde erojen bölgenizde hassasiyeti artırır. Tüm vücut sistemini -özellikle cinsel istek konusunda- uyarır, bedenen ve ruhen güç kazandırır.

Çikolata

Herkesin yıllardır ezberlediği bir etkiye sahip. Bilim adamlarının her araştırmasının sonunda ulaştığı aynı sonuç; çikolata serotonin hormonunu artırıyor.

Kuşkonmaz

Eski Yunan ve Romalılardan beri sevilerek tüketilen bu besinin sevilmesinin nedenlerinden biri de, kuşkonmazın afrodizyak etkisine sahip olmasıdır.

Çilek

İçerisinde A, B ve C vitaminlerinin yanısıra kalsiyum, demir ve fosfor içeren çileğin cinsel açıdan faydaları ise; sperm miktarını artırması ve cinsel organları besliyor olması.

Havuç

Havucun seks hormonlarını aktive ettiği belirtiliyor.

İstiridye

İstiridye çinko bakımından oldukça zengin olan bir deniz ürünüdür ve bu mükemmel özelliği ile cinsel dürtüleri ortaya çıkardığı söylenmektedir.

 

Yorumlar