Cinsel gücü arttıran içecek tarifleri

Cinsel gücünüzü arttırmak için kimyasallara ihtiyacınız yok. Hazırlayacağımız basit içecek tarifleriyle libidonuzu uyandırabilirsiniz.

Cinsel gücü arttıran içecek tarifleri

Viagra'yı unut gitsin!

Kimyasallardan uzak durmak isteyenler için meyve suyu üreticileri, libidounuza iyi gelecek harmanlar üzerinde çalışmaya başladı. İşte zorlu çalışmalar sonucu ortaya çıkan ve libidonuzu uyandıracak bir kaç tarif.en zor gecen için ihtiyacın olan tarifler.

TOPRAK KAYMASI GİBİ ORGAZMLAR İÇİN

Beslenme uzmanı olan Gabriela Peacock, "Muzdaki potasyum ve B vitaminleri, cinsel hormon üretiminde gerekli besin maddeleridir" diyor. Sadece bunlar da değil. Karpuz burada yıldız oyuncu. Kan damarlarını rahatlatır ve nirvanaya çıkışı kolaylaştırır.

KIRMIZI ŞEYTAN

MALZEMELER:

1/3 karpuz
1/3 kase dolusu çilek
Avuç içi kadar chia tohumu
1 muz

HAZIRLANIŞI:Blenderdan geçirin ve bitti. 

Bu karışım progesteron üretimini kolaylaştıran A vitamini açısından zengindir. Kasları rahatlatır ve libidoyu arttırır. Aynı tarifin kavunla yapılanını da deneyin. 

YEŞİLLİKLERİN GÜCÜ

MALZEMELER

60 gram ıspanak

65 gram marul

200 gram kereviz

4 armut

100 gram roka

1 çay kaşığı taze rendelenmiş cevizi

HAZIRLANIŞI: Blendırdan geçir tamam

KAKAONUN GÜCÜNE İNANIN

Kakaoda bulunan feniletilamin, cinsel ilişki sırasında ortaya çıkan aynı hormonu serbest bırakıyor; yani işler senin için daha hızlı olacak. Badem sütü, hem östrojen hem de testosteronu uyaran E vitamini içeriyor.

MALZEMELER

2 çay kaşığı kakao

500ml şekersiz badem sütü

1 çay kaşığı maca bitkisi tozu

HAZIRLANIŞI: Blendırdan geçir ve yudumla

 

Yorumlar