Denim gömlekler nasıl kombinlenir?

Trend denim gömlekler nasıl kombinlenmeli?


Yaz sezonu, yeni denim gömlek modelleri anlamına geliyor. Gardırobunuzdaki herhangi bir parça her zaman denim gömleklerle uyum sağlayabilir. Belki degardırobunuzda en çok işinize yarayan kıyafetiniz bu.

Kimilerinin dolaplarında çifter çifter bulundurduğu bu parça, şık, sert ve bohem stillerde kullanılıyor. Anlayacağınız denim gömleklerin sınırı yok. Yazın en popüler parçası olan denim gömlekleri 8 farklı kombinde nasıl giyebiliriz peki? Sizin için 8 farklı kombin belirledik.
9 1

Geçtiğimiz kışın favori kıyafeti olan denim gömlekler kısa kollu ve uzun kollu modelleriyle yine trend. Düz ve klasik bir kombin için yepyeni bir alternatif sunan bu parçalar, sportif kombinlerin de baştacı.

Etek uçlarından bağlayıp kullanabileceğiniz kolsuz denim gömlekler bohem bir stili garanti ediyor. Bu parçayı gardırobunuzdaki beyaz şortla kombinlediğinizde günün favorisi sizsiniz.
9 2

Neon renkler yazın olmazsa olmazları... Sadece aksesuarlarda değil kıyafetlerde ve detaylarda sıkça kullanılan neonlar sokak stillerinde de oldukça popüler. Feminen kesim denim gömleğinizle neon şortunuzu giyip sokağa rahatlıkla çıkabilirsiniz. Bu parçalar sizi sokağın en trend kızı yapar.
9 3

'Denim bir gömlek payetli bir etekle ne alakası var?' demeyin. Aslında harika duruyor. Hem şık hem de rahat olmak için doğru seçim. Mesela yaz akşamlarında arkadaşlarınızda gece dışarı çıkarken veya günlük stilde şık bir eteğin üzerine maskülen kesim denim gömleğinizi giyebilirsiniz.
9 4