Deniz Akkaya ve Yeliz Yeşilmen neden kavga etti?

Son günlerde sosyal medya üzerinden tartışma yaşayan ünlüler kervanına Deniz Akkaya ile Yeliz Yeşilmen de katıldı.

Deniz Akkaya ve Yeliz Yeşilmen neden kavga etti?

Yeliz Yeşilmen, eşine yatakta kahvaltı götürdüğü fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmıştı. Fotoğrafa, “Mutlu Yıllar aşkım, bugün doğum günü” notunu düştü. Aradan çok zaman geçmeden Deniz Akkaya, Yeliz Yeşilmen’in bu paylaşımını kendi Instagram hikayesinde paylaşarak “Yorumsuz” notunu düştü. Yeşilmen de yaptığı paylaşımla Deniz Akkaya’ya sitem etti. Yeşilmen,  paylaşımına “Bu gereksiz paylaşım niye Deniz?” yazdı. Yeşilmen sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafla Deniz Akkaya’ya ağır göndermene de bulundu.

Yeşilmen,” Mutlu yıllar aşkım. Biz doğal Tük insanıyız atletli foto ile dalga geçenler dönsün k......ç.... Gülsün. Kaldı ki yüzlerce destek mesajı aldım. Biz, oynamıyor rol ve numara yapmıyoruz, biz hayatı en doğal haliyle yaşayıp sevenlerimizle paylaşıyoruz. Bununla dalga geçmek Türk halkıyla dalga geçmektir. Çok şükür açıkta bir şeyimiz yok” notunu düşmüştü.

Bugün ise Deniz Akkaya, “Espri yeteneği muhimdir dostlar, seneler seneler önce Turkiye’nin en değerli beyinlerinden,söz yazarlarından ve düşünürlerinden biri / ünzile gibi bir şarkı yazmak herkesin harcı değildir/ ben bu reklamı çekmiş birde üzerine şahane para kazanmıştım. Bilmeyenlere hatırlatayım, Aysel Gürelkazandığı bonuslar ile estetik ameliyatı ile bendenize dönüşüyor...

Yani bu şu anlama geliyor, zeka barındıran her espri ile donanmış yoruma alkış tutan bendeniz/çoğu kez başka sayfalarda yapılan caps vs yayınlamış birisi olarak zeka, kalite ve ince bir espri yeteneği barındıran her şeye alkış tutuyorum.

Siber zorbalık yaptığını sanan bazı kişilere gelince; sizden ricam biraz daha zeka kokan yorumlarla saldırı yaparsanız yeni bir reklam için kapı açarsanız” notunu paylaştı.

Yorumlar 1 yorum