Deren Talu kiminle yakalandı? Deren Talu'nun sevgilisi var mı?

Defne Samyeli'nin 21 yaşındaki kızı fiziği ve güzelliğiyle playboyları peşinden koşturan Deren Talu, geçtiğimiz akşam öyle biriyle yakalandı ki...

Deren Talu kiminle yakalandı? Deren Talu'nun sevgilisi var mı?

Geçitiğimiz akşam Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu 6. Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün torunu ile yakalandı. 21 yaşındaki genç kız flaşlar patlayınca panik oldu! Genç kız uzun zamandır güzelliğiyle playboyları peşinden koşturuyordu ve bir süredir özel hayatıyla gündeme geliyor. Sürekli olarak davetlere ve eğlence klüplerinde boy gösteren Deren Talu, geçtiğimiz akşam Emirgan'da bir mekanda eğlendi.

Deren Talu'ya eşlik eden Alman oyuncu Meryem Üzerli de vardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde güzel oyuncu Meryem Üzerli aracılığı ile 6. Cumhurbaşkanı olan Fahri Korutürk'ün torunu Mehmet Korutürk ile yakınlaşmaya başladı. Sabahın ilk ışıklarında 04.00 gibi mekandan Uzerli'nin VIP aracı ile ayrılan Talu ve Korutürk ilk olarak Uzerli'yi evine bıraktılar. O esnada patlayan flaşlarla panik olan Deren Talu ''Eyvah annem görmesin!'' diyerek yüzünü gizlemeye çalıştı. Aynı şekilde aracın kapısının açılmasıyla panik olan Mehmet Korutürk de başını arkaya doğru sakladı.

deren talu falşlar patlayınca panik oldu

Yorumlar